gosia321
Fanka BB :)
Oj ja tam nie narzekam na Glodka super lekarz troche postrzelony ale dla mnie superDr Głodek, taki niemiły ale chyba jakby się znał na rzeczy, hih
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ja tam nie narzekam na Glodka super lekarz troche postrzelony ale dla mnie superDr Głodek, taki niemiły ale chyba jakby się znał na rzeczy, hih
Super [emoji4] to teraz odpoczywaj, dbaj o siebie i maluszki [emoji173] [emoji173] owocnego wgryzania [emoji8] [emoji8]Dziewczynki juz po wszystkim
Dwa 3dniowe, b.dobrej jakosci zarodeczki juz sa ze mna A wlasciwie to prawie 4dniowe bo embrio powiedziala mi ze te oba bardzo szybko zaczely sie rozwijac i juz dzis maja po 8komorek i sa tymi marulami czy jak im tam [emoji14]
Zostalo jeszcze 5. Beda je hodowac do 5dniowych blastocyd i mam dzwonic we wtorek ile udalo sie zamrozic
Kurcia takie słowa u doktora z doświadczeniem to dużo znaczą. Cieszę się i nieustająco trzymam kciuki. Zreszta i tak wiem że za którymś razem musi zaskoczyć.Kurcze juz napisalam jednego posta i cos skasowalo.
Ja juz po wizycie u dr P. Dzis koszulka w Lonney Tunes i skarpety w kropki
Generalnie z immunologia jest wszystko ok. Czasami uzywal tych medycznych terminow ktorych nie rozumiem. Ale jedyne zalecenia to dalej heparyna (nie do konca ciazy), acard (tylko do 32tyg) i encorton (mimo tego ze immunologia jest ok to encorton pomaga cos na endometrioze i tez tylko do 6-8 tygodnia nie dluzej, bo potem Encorton zacznie zle wpływac chyba na allomlr).
Doktor mowil ze mam super wyniki i pytal czemu w ciazy nie jestem...
Takze zadnych intralipidow, accofili.
Kurci przestań już szukać dziury w całym. Ciesz się, że ekspert widzi w tobie ciąże i przestań się zamartwiać.Tak sobie teraz siedze i analizuje co dr Pasnik powiedzial. I pytał w ktorym dc robilam komorki nk. Ja powiedzialam ze w 27 bo mi sie cos pomyrdalo. A robilam w 23. Myslicie ze to jakas wielka roznica? Bo mialam je niskie wiec zadnych zalecen a propo nich nie dostalam...
Tak naprawde to nie ma jednoznacznej odpowiedzi [emoji4]A to myślałam że oni ustalają ile dób ma to być a nie pacjent. Czyli wychodzi ze dłużej lepiej czy któcej trzymać ?
Nie no nie zamartwiam tylko ten jeden szczegol mi przyszedl do glowy. Reszta ok i sie ciesze ze startuje niedlugo.Kurci przestań już szukać dziury w całym. Ciesz się, że ekspert widzi w tobie ciąże i przestań się zamartwiać.
Tu raczej nie będzie znaczącej różnicy. Ewentualnie jeśli masz niepękające pęcherzyki, to nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, bo to wychodzi cykl bezowulacyjny, a nk wzrastają w 2 fazie cyklu, tylko nie wiem czy to, że nie było owu ma jakieś znaczenie. Ewentualnie moglabyś zrobić sobie je jeszcze np w cyklu po punkcji i miałabyś pewniaka, ale znów masz łykać encorton, więc i tu chyba byłoby niemiarodajne. A ile Ci te nk wyszły? Bo nie pamiętam (?)Tak sobie teraz siedze i analizuje co dr Pasnik powiedzial. I pytał w ktorym dc robilam komorki nk. Ja powiedzialam ze w 27 bo mi sie cos pomyrdalo. A robilam w 23. Myslicie ze to jakas wielka roznica? Bo mialam je niskie wiec zadnych zalecen a propo nich nie dostalam...