reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja to ujelam.delikatniej:laugh2:
Przecież ja też nie krzycze ani nie pisałam nim nieprzyjemnego :p Tylko drukowanymi chciałam podkreślić nazwy leków. A to, że tłumaczymy jak dzidziusiowi to przecież oczywiste :p

@Szczescie1986 mam nadzieję, że nie odebrałaś tego, że na ciebie nafuczałam :D

reklama
Kochana czekam na koniec miesiąca i zaczynam ;) to prawda przy was czyje się bardziej pewna niż przy tych moich lekarzach co prawda oni wogole po polsku nie gadają hihih wy to jestescie jedna wielka encyklopedia
To jak masz czas do konca miesiaca to dawaj adres taty powysylamy ci encorton a tata wysle tobie powinien sie wyrobic do 30 zeby doszlo

Kutwa juz czaje bazę ;);) dziewczyny czyli nie mam jednego leku :(:( Boże jak się cieszę ze was mam mi to trzeba wielkimi literami pisac a 3 punkt nie jest pogrubiony :-) :):-) :)
Haha czyli wielkie litery zadziałały ;)
Ten encorton możemy powysyłac twojemu tacie i on ci wyśle jedną większą paczkę. Zrobimy zrzutę i będziesz mieć, to są groszowe sprawy, ja za opakowanie płaciłam ok 12 zł, więc nie ma problemu żebym ci go oddała za darno, tylko koszt wysyłki sobie pokryjesz :)

@Szczescie1986 i jak zaczniesz brac leki to informuj nas przed ich wzięciem ktory masz dc zebysmy zweryfikowaly ze dobre dawki chcesz wziac:) encirton 5mg bierzesz caly cykl przed crio do 5dc w którym bedzue crio, a od 6 dc w którym będzie crio bierzesz jyz 10mg-czyli ta 5mg będziesz brac ponad miesiac
O matko skad wy to wiecie masakra dla mnie to magia

reklama
No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
I bardzo dobrze ze dali zostaw ten Neoparin w spokoju. Dali bo mialas dostac clexane który jest w Polsce fizycznie nie do zdobycia momentami. Od ponad roku. Ktoś wykupuje na poziomie hurtowni i wywozi do Niemiec, jest straszny problem co jakiś czas. Mialas dostac heparynę i dostałaś zostaw to już w spokoju.

Mialas tez dostac encorton ale ja nie wiem w końcu czy go masz czy nie. Bo piszesz ze go nie było ale jak wymieniasz leki które masz to encorton wymieniasz. Jeśli go nie masz to pewnie panie mówiły ze go nie miały danego dnia na stanie. A tata nie załapał ze o różnych lekach mówią. I zlał w jedno. A do ciebie głuchy telefon dotarł.

Do góry