reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tu raczej nie będzie znaczącej różnicy. Ewentualnie jeśli masz niepękające pęcherzyki, to nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, bo to wychodzi cykl bezowulacyjny, a nk wzrastają w 2 fazie cyklu, tylko nie wiem czy to, że nie było owu ma jakieś znaczenie. Ewentualnie moglabyś zrobić sobie je jeszcze np w cyklu po punkcji i miałabyś pewniaka, ale znów masz łykać encorton, więc i tu chyba byłoby niemiarodajne. A ile Ci te nk wyszły? Bo nie pamiętam (?)
Mialam wynik 12.

A co do startu to w poniedzialek ide do dr G odkurzyc moja kartoteke po 4 miesiacach, dowiedziec sie co i jak czy dlugi czy krotki, no i kiedy start. Tez wolalabym zeby byl w czasie stymulacji wiec jesli chcialby dac mi krotki to moze zaczekam jak Ty :)

Mialam wynik 12.

A co do startu to w poniedzialek ide do dr G odkurzyc moja kartoteke po 4 miesiacach, dowiedziec sie co i jak czy dlugi czy krotki, no i kiedy start. Tez wolalabym zeby byl w czasie stymulacji wiec jesli chcialby dac mi krotki to moze zaczekam jak Ty :)
Ty już nie czekaj, tylko działaj. Nie poznaję Was Dziewczynki. Do roboty, już już. :)

Tu raczej nie będzie znaczącej różnicy. Ewentualnie jeśli masz niepękające pęcherzyki, to nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, bo to wychodzi cykl bezowulacyjny, a nk wzrastają w 2 fazie cyklu, tylko nie wiem czy to, że nie było owu ma jakieś znaczenie. Ewentualnie moglabyś zrobić sobie je jeszcze np w cyklu po punkcji i miałabyś pewniaka, ale znów masz łykać encorton, więc i tu chyba byłoby niemiarodajne. A ile Ci te nk wyszły? Bo nie pamiętam (?)
Dzoasia a slyszalas coś kiedyś czy nk zmienia się w zależności od dnia cyklu na antykach? Czy po prostu wtedy jest na poziomie początku naturalnego cyklu bez względu na dzień, jak myślisz?

Mialam wynik 12.

Powiem ci, że ciężko się wbić bo jego znów ma nie być w sierpniu 2 tygodnie tylko już kurde nie wiem czy mówił kiedy - mój mówi, że chyba od połowy, ale ja nie wiem, czy on w ogóle mówił kiedy dokładnie. Więc mamy lipiec na działanie :) A kiedy masz mieć @ ? Może niech ci leki rozpisze i na monity zdąży wrócić?

@Kurcia hehe no nam tłumaczył że dzieci musi gdzieś zabrać :p więc ojca dzieciom nie odbierzesz ;) siła wyższa. A twoje nk 12% w 2 połowie cyklu to faktycznie niedużo .U mnie było ok 5-7 dni przed owu 18%.

reklama
Całkiem możliwe on tak bardzo chcial zobaczyć cokolwiek że całą drogę już byl podekscytowany. Faktycznie mogły to być jajniki z tego co ja widziałam. Ale nie będę wyprowadzać go z błędu. Niech się cieszy chłopak że on widzial a ja nie i to jeszcze z taką lekką pretensją w glosie że jak ja moglam...
Uroczy ten Twoj M [emoji6] [emoji4]

Do góry