reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Szczescie1986 ty kochana musisz chyba z nami konsultować branie tych leków :laugh2:
Bo jak ty piszesz że jesteś zielona, a twój gin po pierwsze mówi, że heparyną możesz sobie zrobić krzywdę a po drugie u niego pewnie słabo z polskim to wiesz :D różne cuda mogą być ;) kiedy zaczynasz z lekami? kiedy transfer?

reklama
Kochana mój tato mi kupi tylko problem z ta recepta będzie teraz musi iść do rodzinnego i wziasc receptę i wtedy kupić hmmm może lepiej przejdę się tutaj do apteki i cxy maja te leki hmm jak nie to będę kombinować...a ten neoparin to waszym zdaniem zostawić?
Kochana na zaleceniach docent wyraznie pisze w punkcie 3 o heoarynie i to jest ten neoparon

@Szczescie1986 ty kochana musisz chyba z nami konsultować branie tych leków :laugh2:
Bo jak ty piszesz że jesteś zielona, a twój gin po pierwsze mówi, że heparyną możesz sobie zrobić krzywdę a po drugie u niego pewnie słabo z polskim to wiesz :D różne cuda mogą być ;) kiedy zaczynasz z lekami? kiedy transfer?
Kochana czekam na koniec miesiąca i zaczynam ;) to prawda przy was czyje się bardziej pewna niż przy tych moich lekarzach co prawda oni wogole po polsku nie gadają hihih wy to jestescie jedna wielka encyklopedia

No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
Poczekaj. Moze podsumuje.
Neoparinu nie ma na kartce ale masz zalecenie brania heparyny. A neoparin to heparyna tak samo jak clexan czy fragmin. To wszystko to samo i dobrze babki daly w aptece.
Nie daly encortonu bo widocznie nie bylo czy cos.

No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
qwa szczęście ty weź przeczytaj tą kartkę jeszcze raz bo chyba niedowidzisz :D
Tyle razy ci tu piszemy, że NEOPARIN to HEPARYNA DROBNOCZĄSTECZKOWA, ktorą masz w ostatnim punkcie. Masz DAWKĘ 0,4.
a ENCORTON masz w punkcie 3. Od 1 dnia cyklu masz brać 5 mg encortonu, a od 6 dnia cyklu masz zwiększyć dawkę do 10mg.
NEOPARIN masz brać dopiero od pozytywnej bety.
Czego ty jeszcze nie rozumiesz? Bo Ci piszemy jak dzidziusiowi :)

Tyle razy ci tu piszemy, że NEOPARIN to HEPARYNA DROBNOCZĄSTECZKOWA, ktorą masz w ostatnim punkcie. Masz DAWKĘ 0,4.
a ENCORTON masz w punkcie 3. Od 1 dnia cyklu masz brać 5 mg encortonu, a od 6 dnia cyklu masz zwiększyć dawkę do 10mg.
Ja to ujelam.delikatniej:laugh2:

reklama
Kutwa juz czaje bazę ;);) dziewczyny czyli nie mam jednego leku :(:( Boże jak się cieszę ze was mam mi to trzeba wielkimi literami pisac a 3 punkt nie jest pogrubiony :-) :):-) :)

Do góry