reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Szczescie1986 ty kochana musisz chyba z nami konsultować branie tych leków :laugh2:
Bo jak ty piszesz że jesteś zielona, a twój gin po pierwsze mówi, że heparyną możesz sobie zrobić krzywdę a po drugie u niego pewnie słabo z polskim to wiesz :D różne cuda mogą być ;) kiedy zaczynasz z lekami? kiedy transfer?

reklama
Kochana mój tato mi kupi tylko problem z ta recepta będzie teraz musi iść do rodzinnego i wziasc receptę i wtedy kupić hmmm może lepiej przejdę się tutaj do apteki i cxy maja te leki hmm jak nie to będę kombinować...a ten neoparin to waszym zdaniem zostawić?
Kochana na zaleceniach docent wyraznie pisze w punkcie 3 o heoarynie i to jest ten neoparon

@Szczescie1986 ty kochana musisz chyba z nami konsultować branie tych leków :laugh2:
Bo jak ty piszesz że jesteś zielona, a twój gin po pierwsze mówi, że heparyną możesz sobie zrobić krzywdę a po drugie u niego pewnie słabo z polskim to wiesz :D różne cuda mogą być ;) kiedy zaczynasz z lekami? kiedy transfer?
Kochana czekam na koniec miesiąca i zaczynam ;) to prawda przy was czyje się bardziej pewna niż przy tych moich lekarzach co prawda oni wogole po polsku nie gadają hihih wy to jestescie jedna wielka encyklopedia

No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
Poczekaj. Moze podsumuje.
Neoparinu nie ma na kartce ale masz zalecenie brania heparyny. A neoparin to heparyna tak samo jak clexan czy fragmin. To wszystko to samo i dobrze babki daly w aptece.
Nie daly encortonu bo widocznie nie bylo czy cos.

No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika
qwa szczęście ty weź przeczytaj tą kartkę jeszcze raz bo chyba niedowidzisz :D
Tyle razy ci tu piszemy, że NEOPARIN to HEPARYNA DROBNOCZĄSTECZKOWA, ktorą masz w ostatnim punkcie. Masz DAWKĘ 0,4.
a ENCORTON masz w punkcie 3. Od 1 dnia cyklu masz brać 5 mg encortonu, a od 6 dnia cyklu masz zwiększyć dawkę do 10mg.
NEOPARIN masz brać dopiero od pozytywnej bety.
Czego ty jeszcze nie rozumiesz? Bo Ci piszemy jak dzidziusiowi :)

Tyle razy ci tu piszemy, że NEOPARIN to HEPARYNA DROBNOCZĄSTECZKOWA, ktorą masz w ostatnim punkcie. Masz DAWKĘ 0,4.
a ENCORTON masz w punkcie 3. Od 1 dnia cyklu masz brać 5 mg encortonu, a od 6 dnia cyklu masz zwiększyć dawkę do 10mg.
Ja to ujelam.delikatniej:laugh2:

reklama
Kutwa juz czaje bazę ;);) dziewczyny czyli nie mam jednego leku :(:( Boże jak się cieszę ze was mam mi to trzeba wielkimi literami pisac a 3 punkt nie jest pogrubiony :-) :):-) :)

Do góry