reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesli chcesz atosiban to sie uprzyj przy swoim tak jak ja. Moze sie coś juz zmienilo.ale dr G sceptycznie do tego.podchodzil no lek ten byl.w fazie badan czy faktycznie wpływa na wyciszenie tych skurczow. Ale ja chcialam.i mialam tylko.musisz miec jego adnotacje w karcie
Mi by się ten atosiban w sumie przydał później, tak 17-19dpt, ja moja macica dostaje qrwicy i mi dzieci eksmituje :(

Niestety chyba moja droga za chwile się skończy :( nie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
Wiem ze to groga przez mękę i wcale sie nie dziwie ze nie masz sił
Niestety chyba moja droga za chwile się skończy :( nie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
:(:hmm: wspolczuje i jestem z Toba ale i tak trzymam kciuki zeby sie tym razem udało!:)scislam Cie mooocno!

reklama
Trochę mało ale z tego co pamiętam, to @Koniczyna82 miała betę o wartości 19 w tym samym dniu co Ty i jest ok. Nigdy nie wiadomo czy blastka od razu się zaimplantuje czy potrzebuje czasu. Twoja widocznie potrzebowała czasu. To jest dopiero 7 dpt. Bierz luteiny ile kazał lekarz i za 2 dni idź znowu na betę. :-*
Ja po transwerze nigdy nie dostawalam progesteronu (w zadnej formie) kurcze jedne dostaja drugie nie
Bo oni tak mowia a my tak robimy po swojemu:) mialas trasnsfer trzydniowego zarodka wiec ja bym poszla 9, 10dpt[/QUOTnie
Mnie sie tez tak wydaje ze to zależy od wielkosci blastka.Te co maja 5 dniowa moga isc wcześniej te co 3 dniowa później no tak czy siak dobrze jest poczekac do tego 10 dnia zdaje mi sie bo wtedy wynik bedzie bardziej precyzyjny.

Do góry