reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesli chcesz atosiban to sie uprzyj przy swoim tak jak ja. Moze sie coś juz zmienilo.ale dr G sceptycznie do tego.podchodzil no lek ten byl.w fazie badan czy faktycznie wpływa na wyciszenie tych skurczow. Ale ja chcialam.i mialam tylko.musisz miec jego adnotacje w karcie
Mi by się ten atosiban w sumie przydał później, tak 17-19dpt, ja moja macica dostaje qrwicy i mi dzieci eksmituje :(

Niestety chyba moja droga za chwile się skończy :( nie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
Wiem ze to groga przez mękę i wcale sie nie dziwie ze nie masz sił
Niestety chyba moja droga za chwile się skończy :( nie mamy już siły! Starania o dziecko prawie nam rozwaliło małżeństwo
:(:hmm: wspolczuje i jestem z Toba ale i tak trzymam kciuki zeby sie tym razem udało!:)scislam Cie mooocno!

reklama
Trochę mało ale z tego co pamiętam, to @Koniczyna82 miała betę o wartości 19 w tym samym dniu co Ty i jest ok. Nigdy nie wiadomo czy blastka od razu się zaimplantuje czy potrzebuje czasu. Twoja widocznie potrzebowała czasu. To jest dopiero 7 dpt. Bierz luteiny ile kazał lekarz i za 2 dni idź znowu na betę. :-*
Ja po transwerze nigdy nie dostawalam progesteronu (w zadnej formie) kurcze jedne dostaja drugie nie
Bo oni tak mowia a my tak robimy po swojemu:) mialas trasnsfer trzydniowego zarodka wiec ja bym poszla 9, 10dpt[/QUOTnie
Mnie sie tez tak wydaje ze to zależy od wielkosci blastka.Te co maja 5 dniowa moga isc wcześniej te co 3 dniowa później no tak czy siak dobrze jest poczekac do tego 10 dnia zdaje mi sie bo wtedy wynik bedzie bardziej precyzyjny.

Do góry