Pęcherzyka mi nie mierzył tylko zarodek i ma 2,9 mm .A twój pecherzyk ile ma bo zarodek pisałaś ze 3 mm tak?Link do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dziecka - tu masz wymiary płodu i pęcherzyka w kolejnych dniach a ile mm miał Twój pęcherzyk ciążowy?
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Ja jestem po szcepieniach Ale z 19% po 3 tyg od ostatniego szczepienia spadło do 8.5% docent zdecydował się na encortonZadnych oznak nie bylo. Po serii badan okazalo sie ze musze się szczepic plus wlewy z intralipidu
Justin87
Co to za klinika?Wiesz.co u mnie w.klinice są 3 weryfikacje, w 4 dobie, w 7 i 11dniu i głównie bada się progesteron i estradiol a beta to chyba dali ją żeby tylko była.
redferrari
3,5mm zarodek pęcherzyk 13,8 mmPęcherzyka mi nie mierzył tylko zarodek i ma 2,9 mm .A twój pecherzyk ile ma bo zarodek pisałaś ze 3 mm tak?
dżoasia
Kasica ty mialas juz transfer?Ja jestem po szcepieniach Ale z 19% po 3 tyg od ostatniego szczepienia spadło do 8.5% docent zdecydował się na encorton
Cassiah
Ja osobiscielubie system ze najładniejsze najlepiej rozwijające się zarodki 2 bierzesiew 3ciej dobie na swieżo a resztę trzyma do 5...
Koniczynka dokladnie przewidzialas sytuacje jaka miala miejsce dzisiaj u mnie! Slowo w slowo to samo powiedziala mi moja embriolog! [emoji2] I podala mi wlasnie 3-dniowe ale na maksa silne i szybko dzielace sie bo juz zaczely sie dzielic na wiecej niz 8 komorek i wygladaja jak 4dniowe A reszte maja hodowac do 5 dnia zeby zamrozic najsilnejsze Ale Ty mądra jestes :*
Malinka1989
Zaangażowana w BB
Hej...u mnie mija 14 tc i dzisiaj zauważyłam sporo śluzu jasno-brązowego, nie wiem co robić, obserwuje dalej, wziełam lutinusa, ogólnie już od tygodnia nie biorę leków, tak jak kazał lekarz..martwię się
Szczescie1986
Dziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?
misis188
No niestety. Encorton.to steryd a neoparin to heparyna, na rozrzedzenie krwiDziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?
reklama
Szczescie1986
Zartujesz??? A ta baba w aptece zapewniała ,ze to jest to samoNo niestety. Encorton.to steryd a neoparin to heparyna, na rozrzedzenie krwi
Podziel się: