reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja osobiscielubie system ze najładniejsze najlepiej rozwijające się zarodki 2 bierzesiew 3ciej dobie na swieżo a resztę trzyma do 5...

Koniczynka dokladnie przewidzialas sytuacje jaka miala miejsce dzisiaj u mnie! Slowo w slowo to samo powiedziala mi moja embriolog! [emoji2] I podala mi wlasnie 3-dniowe ale na maksa silne i szybko dzielace sie bo juz zaczely sie dzielic na wiecej niz 8 komorek i wygladaja jak 4dniowe :) A reszte maja hodowac do 5 dnia zeby zamrozic najsilnejsze :) Ale Ty mądra jestes :) :*

Hej...u mnie mija 14 tc i dzisiaj zauważyłam sporo śluzu jasno-brązowego, nie wiem co robić, obserwuje dalej, wziełam lutinusa, ogólnie już od tygodnia nie biorę leków, tak jak kazał lekarz..martwię się

Dziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?

Dziewczyny mam pytanie tato wykupił mi receptę od Pasnika z racji takiej iż nie mieszkam w Polsce ! Niestety nie było w aptece Encortonu 10mg ,a zamiast tego kupił coś innego czyli Neoparin 4000j.m.(40mg) panie z apteki powiedziały ze to jest to samo czy wprowadzili nas w blad?
No niestety. Encorton.to steryd a neoparin to heparyna, na rozrzedzenie krwi

reklama
Do góry