reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja po transwerze nigdy nie dostawalam progesteronu (w zadnej formie) kurcze jedne dostaja drugie nie

Mnie sie tez tak wydaje ze to zależy od wielkosci blastka.Te co maja 5 dniowa moga isc wcześniej te co 3 dniowa później no tak czy siak dobrze jest poczekac do tego 10 dnia zdaje mi sie bo wtedy wynik bedzie bardziej precyzyjny.
Ale jak to nie dostałaś progesteronu? A na jakim cyklu byłaś? Na naturalnym?

reklama
Ja po transwerze nigdy nie dostawalam progesteronu (w zadnej formie) kurcze jedne dostaja drugie nie

Mnie sie tez tak wydaje ze to zależy od wielkosci blastka.Te co maja 5 dniowa moga isc wcześniej te co 3 dniowa później no tak czy siak dobrze jest poczekac do tego 10 dnia zdaje mi sie bo wtedy wynik bedzie bardziej precyzyjny.
No niekoniecznie. Przy blastkach lepiej isc wczesniej bo czasem jest.biochemiczna o ktorej możemy nawet nie wiedzieć czekajac tam te 2 tygodnie na beye

A jak samopoczucie po łyżeczkowaniu?

Teraz już o niebo lepiej :)
Dziękuję że pytasz , pierwszy dzień to była katastrofa nie mogłam się ruszać , teraz jest już lepiej tylko delikatnie boli, ale staram dużo odpoczywać i jest zdecydowanie wygodniej , siedzieć tylko nie mogę bo wtedy najbardziej boli :)
A tak ogólnie to jestem tak podjarana tym CRio ze nawet ból mi nie przeszkadza :)

Teraz już o niebo lepiej :)
Dziękuję że pytasz , pierwszy dzień to była katastrofa nie mogłam się ruszać , teraz jest już lepiej tylko delikatnie boli, ale staram dużo odpoczywać i jest zdecydowanie wygodniej , siedzieć tylko nie mogę bo wtedy najbardziej boli :)
A tak ogólnie to jestem tak podjarana tym CRio ze nawet ból mi nie przeszkadza :)
To jest jak narkotyk. :) będę trzymać kciuki. [emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć dziewczyny
Mam leki, ktore chetnie poślę dalej
Dostinex cale opakowanie nigdy nie otwierane data waznosci 01.2019
Femibion 1 data ważności 09.2019 brak 5 tabletek
Ovarin data ważności 08.2019 28 tabletek
Fragmin 5000 j. m. To heparyna data waznosci 12.2019, zastrzyki 8szt

Zainteresowane osoby prosze o wiadomosc na priv, na pewno sie dogadamy

reklama
Wiesz.co u mnie w.klinice są 3 weryfikacje, w 4 dobie, w 7 i 11dniu i głównie bada się progesteron i estradiol a beta to chyba dali ją żeby tylko była.
Koliberku!!! Coś mi tu nie pasuje. Ty miałaś transfer w sobotę, co?? Jeśli tak to proszę mi tu ładnie dzidzię przeprosic i pogłaskać. Masz dziś 6dpt, a to już różnica. Nie jest źle z tą betą! :) :*

Do góry