reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?

PS przepraszam jeżeli wcinam się w dyskusję :)

reklama
Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?

Witaj Tosiu, osobiscie nie miałam ale dziewczynki z tego korzystają i zaraz pewnie któraś napisze.

Ja dostałam skierowanie w klinice na NFZ. Masz jeszczw wizyte u gin z kliniki? Nie mam pojęcia czy jak jestes po 35rz to czy potrzebujesz skierowanie:/
Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?

Witam się nieśmiało,

Ja korzystałam dwukrotnie.
W Novum podają go dożylnie, część przez pół godziny przed transferem i resztę przez około 2 godziny po transferze.

Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?

Na pewni robią prenatalne w Rzgowie w Twojej klinice, nie może zrobić tego zwykły gin, tylko taki który ma uprawnienia, bo takie usg trwa min pół godz, żeby maluszka dobrze obejrzeć. Zapytaj na następnej wizycie który o skierowanie, a na pewnie dostaniesz i w rejestracji umów się do konkretnego lekarza, oni powiedzą do którego.

Witam się nieśmiało,

Hej:) ja dwa razy miałam wlew:) czy mial jakis wplyw na powodzenie to nie wiemjest ale jestem.obecnie w 8mc:)

A u Ciebie w klinice nie robia? Przypomnij mi gdzie sie leczysz to moze dziewczyny czy tez ja cos podpowiemy. Tylko na badanie sie gdzies miesiac wczesniej zapisyealam. Ja mialam 2 u siebie w klinice

reklama
Do góry