reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?

PS przepraszam jeżeli wcinam się w dyskusję :)

reklama
Witam się nieśmiało,
jestem niestety weteranką w staraniach i teraz będziemy korzystać z kolejnej AZ w Provicie w Katowicach. Dr Paliga zaproponowała nam wlewy z Atosibanu. Czy któraś z tego korzystała?

Witaj Tosiu, osobiscie nie miałam ale dziewczynki z tego korzystają i zaraz pewnie któraś napisze.

Ja dostałam skierowanie w klinice na NFZ. Masz jeszczw wizyte u gin z kliniki? Nie mam pojęcia czy jak jestes po 35rz to czy potrzebujesz skierowanie:/
Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?

Witam się nieśmiało,

Ja korzystałam dwukrotnie.
W Novum podają go dożylnie, część przez pół godziny przed transferem i resztę przez około 2 godziny po transferze.

Tak, za 1,5 tygodnia mam wizytę u mojej gin, więc wtedy pociągne temat i spytam o skierowanie. A jeśli je dostanę to gdzie się robi te prenatalne, w szpitalu?

Na pewni robią prenatalne w Rzgowie w Twojej klinice, nie może zrobić tego zwykły gin, tylko taki który ma uprawnienia, bo takie usg trwa min pół godz, żeby maluszka dobrze obejrzeć. Zapytaj na następnej wizycie który o skierowanie, a na pewnie dostaniesz i w rejestracji umów się do konkretnego lekarza, oni powiedzą do którego.

Witam się nieśmiało,

Hej:) ja dwa razy miałam wlew:) czy mial jakis wplyw na powodzenie to nie wiemjest ale jestem.obecnie w 8mc:)

A u Ciebie w klinice nie robia? Przypomnij mi gdzie sie leczysz to moze dziewczyny czy tez ja cos podpowiemy. Tylko na badanie sie gdzies miesiac wczesniej zapisyealam. Ja mialam 2 u siebie w klinice

reklama
Do góry