dżoasia
Fanka BB :)
Rurki sie same ze szczescia przetkajaNie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rurki sie same ze szczescia przetkajaNie lubie whisky a przy moich jajcowodach w naturalsa nie wierze
Powodzenia kochane ❤❤@Netiaskitchen Kochana za maluszka cudownych widoków! ❤
@redferrari niech te torbiele znikną i dadzą mamusi spokój! kochana cudownych widoków ! ❤
@Pandzia89 kochana za bete ! Piękną ciążowa betę ! ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE! ❤
Ja miałam dni ze kulo jak cholera i ze nic a nic. A brzuch grubieje od bąków szczególnie na wieczor
Kochana ja czasem mialam i 4 razy usg w tygodniu bo co cheile na izbe przyjec jezdzilak z powodu plamien. Dla Twojego dziecka lepiej zebys byla spokojna. To nie prawda ze czeste usg szkodzi dziecku. Bardziej mu szkodzi Twoj stres a przez miesiac to idzie zwariowacWitajcie dziewczyny. Jestem w ciazy w 9 tygodniu I strasznie sie boje bo od kilku dni minely mi wszystkie objawy. Bolaly mnie piersi ale przeszlo, mialam mdlosci ktore tez minely, czulam sie zmeczona I senna a teraz mam jak by wiecej energii. Bardzo sie boje bo poprzednia ciaze stracilam I tez wszystkie objawy ustapily. Moze zbieg okolicznosci...Chcialam isc do lekarza sprawdzic czy wszystko ok , ale bylam w poniedzialek I niewiem czy tak czeste usg nie zaszkodzi mojemu dzieciatku. Planowana wizyte mam dopiero na 9 lipca, ale chyba oszaleje do tej pory. Jak myslicie moge isc na to usg czy lepiej czekac
No chyba ze takRurki sie same ze szczescia przetkaja
Mi doktor kazała przyjść 12 dni po punkcji. Stwierdziła,że musimy jeszcze o jeden cykl transfer odłożyć i kazała się umówić na kolejną wizytę między 20 a 22 dniem kolejnego cyklu.Witam
Powiedzcie prosze, kiedy tak mniej wiecej bylyscie na kontroli po punkcji a przy odroczonym transferze?
Dzis ostatni dzien neoparyny i tym samym koncze dzis progesteron i tak sie zastanawiam czy i kiedy na kontrol, bo doktor nic konkretnego nie zlecil.
Dzieki, wiec sprobuje ugrac jakis termin w przyszlym tygodniu.Mi doktor kazała przyjść 12 dni po punkcji. Stwierdziła,że musimy jeszcze o jeden cykl transfer odłożyć i kazała się umówić na kolejną wizytę między 20 a 22 dniem kolejnego cyklu.