reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 866442
hej Dziewczyny...przyszły wyniki-na razie z testu i wszystko prawie na czerwono--bardziej ogarnięte niż ja-co to oznacza,że jest problem z krzepliwością? help my :D
Link do: Nowe rekomendacje przyjmowania folianów u kobiet w wieku rozrodczym - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Kochana poczytaj sobie to ci sie troche rozjasni, nie taki diabel straszny ale za to mocno przesadzony:)
Pisze o kwasie foliowym i mutacjach ktore masz.

reklama
Obyś już nie musiała mieć z nim nic do czynienia :) ani w ogóle z żadna klinika, no chyba ze chcesz mieć milion 500+ :d
Oby oby. Najgorzej, że nic nie czuję. Kompletnie nic. Wiem, że to 1 dpt ale ostatnio coś tam macica się kurczyła a teraz nic, jakby tam nic nie było. :/ mam nadzieję, że moje maleństwa dalej tam są i się rozwijają.

Mi nie trzeba dwa razy powtarzać. Wczoraj po transferze pokopytkowałam na ciacho do wroclavii, ale nie byłam w stanie go zjeść w całości, takie było tłuste. Za to widziałam tam pyszną bezusię z truskawami. [emoji7]
Jejku ja wczoraj tez mialam mega ochote na beze w Mysikroliku jak jadlam obiad przed wizyta. Ale maja lokal na 2gim pietrze, bez klimy bylo tak duszno ze ucieklam szybko po obiedzie.. i potem do wieczora mi chodzila beza po glowie [emoji28] [emoji28]

Bo Ty jesteś chudzina, kiedyś coś tak pisałaś, a chudziny w ciąży chudną i mają tylko piłeczkę z przodu a reszta ciała dalej szczuplutka. :)
Ejj no ale bez przesady 14 tydzień a ja waże 42 kg .
Mąż się ciągle śmieje że nie wie gdzie ja ten brzuch chowam i lamentuje że dziecku ciasno.

reklama
Do góry