reklama
Lawendowy sen przesyłam Ci ogromnego buziaka spod Olsztyna i nie martw się, nie warto
trzymam kciuki za pęcherzyki &&&&&&&&&&&&&&&& a pamiętasz te cudowne obrazki co nam tu wstawiałaś? miałaś jeden wydrukować, papatrz na nie i nie myśl o pracy, tym że będziesz się martwiła to nic nie pomożesz
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, dzięki za słowa otuchy i buziaka.
Mam dwa obrazki wydrukowane i patrzę na nie codziennie po kilkaset razy. Ale ich moc jakoś nie działa.
Tłumaczę sobie, że nie mam się czym denerwować, że zwolnienie zasadne i 100% legal, zresztą nigdy nie byłam kombinowanym zwolnieniu. A jednak podświadomie jest stres. Zresztą lekarze orzeczniczy są rożni i wiele rzeczy na ich temat słyszałam.
A do pracy nie wrócę, bo 22.10 mam punkcję.
Mam dwa obrazki wydrukowane i patrzę na nie codziennie po kilkaset razy. Ale ich moc jakoś nie działa.
Tłumaczę sobie, że nie mam się czym denerwować, że zwolnienie zasadne i 100% legal, zresztą nigdy nie byłam kombinowanym zwolnieniu. A jednak podświadomie jest stres. Zresztą lekarze orzeczniczy są rożni i wiele rzeczy na ich temat słyszałam.
A do pracy nie wrócę, bo 22.10 mam punkcję.
Aduś16
Fanka BB :)
hej dziewczyny, bylam u dr K. i potwierdzil moją tezę.. nie mógł uwierzyc ze moja Pani dr, próbowala zwalic wine na moje komórki powiedzial ze skoro zarodek pierwszy raz zaimplantowal sie w jajowodzie to musial byc silny.. powinnam jak najszybciej zrobic histeroskopie zeby zobaczyc co tam moze byc nie tak, czego moja dr powiedziala ze nie am sensu.. juz do niej nigdy nie pojde. O klinice wyp.sie naprawde dobrze, nie namawial do zmiany, naprawde wspanialy czlowiek, tacy powinni byc wszyscy ginekolodzy. jednak mialam pecha wyjatkowego ze trafilam na moją lekarz Dziewczyny pytanie mam do tych co mialy krotki protokół, czy mialyscie podaną antagonistę? bo tego protokolu bez sie juz zadko gdzie stosje i dr zasugerowal ze moja lekarz chyba zapomniala mi go podac! a ja na wizycie przed stymulacja ja o to pytalam!!! nawet nie odpowiedziala Ja juz wymiekam.. we wtorek rano jade na wizyte do swojej kliniki do dr ktory jest tam naprawde dobry, sam dr.K go polecal a do niej juz nigdy nie pojde.. Jednak musi cos ze mną byc nie tak skoro większosci tutaj udaje sie za pierwszym razem a ja juz druga porażka
Czy miala ktoras z was histeroskopie? czy operacyjnie usunięto ewentualne zrosty? Jakie suplementy bierzecie z larginina, bo prenatalu juz nie bede kupowac bo moj M nie chce go brac. Pozdrawiam was kochane.. i zycze wam siły!
Czy miala ktoras z was histeroskopie? czy operacyjnie usunięto ewentualne zrosty? Jakie suplementy bierzecie z larginina, bo prenatalu juz nie bede kupowac bo moj M nie chce go brac. Pozdrawiam was kochane.. i zycze wam siły!
lilonka
Smerfikowa mama
Aduś - ja miałam krótki protokół i bodajże w 6 i 7 dniu stymulacji miałam zastrzyk z antagonisty - orgalutran - popularnie zwany orangutanem. Ale chyba on bardziej jest po to żeby nie było za szybko owulki. Życzę Ci kochana dużo wytrwałości w dalszej walce o dzidzię i już niebawem rosnącego pod serduszkiem maluszka
reklama
Aduś ja miałam histeroskopie, wyszło przez przypadek - bo byłam już w trakcie brania tabletek anty i źle wzięłam kolejną paczkę, tzn za późno, nie wiem co mi odbiło,że czekałam na okres i że wtedy zacznę brać, a w międzyczasie napisałam do dr K i on do mnie zadzwonił i zrozumiał,że ja nie biore, bo czekam na @, kazał przyjechać. Powiedział,że ktoś nademną czuwa, bo gdybym się nie pomyliła to nie wiedzielibyśmy,że mi się polip zrobił, no i skierował na histeroskopie. Ale mi się niestety już dwa transfery nie udały, teraz wierzę,że się uda, doktor też tak mówił. Aduś trzymam kciuki za Twoją wizytę we wtorek
Podziel się: