gosia321
Fanka BB :)
Zaciskam kciuki za piekne jajeczka i udany sex na szkielku ❤❤Ja wlasnie czekam w gabinecie na punkcje Ale sie denerwuje zeby zadne jajeczko nie ucieklo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciskam kciuki za piekne jajeczka i udany sex na szkielku ❤❤Ja wlasnie czekam w gabinecie na punkcje Ale sie denerwuje zeby zadne jajeczko nie ucieklo!
Doczekasz napewno [emoji8] [emoji8] kazda z nas w koncu doczeka [emoji4]DZiękuję Asiu-jak zawsze jesteś niezastąpiona...aż się boję co wyjdzie z badań u Paśnika no i widzicie tak mogłabym sobie próbować w nieskończoność...aj mam nadzieję,że Paśnik pomoże i ja doczekam się zdrowej różowej pupki ..
Potwierdzam Dr Z to super lekarz, tez sie u niego lecze [emoji4]Jodzia masz do wyboru novum warszawa albo katowice. Serduszko pierwsze in vitro to byłby cud żeby się każdemu udawało. Zbieraj siły pozażywać na poprawę komórek i we wrześniu umów się do kliniki jak wybierzesz novum to dr Zamora.
Oj kochana uwierz ze za niedlugo zobaczysz taka wage o ktorej moglas tylko pomarzyc ale juz gdzies od 4 mc bedzie szla do gory ja zaczelam 8mc i na plusie 10 kg-oczywiscie od wagi wyjsciowej bo od tej z 4 mc to ociupinke wiecejOj tam oj tam nie przesadzaj co ty myslisz ze tu same szczuple laski na forum siedza ja tez mam w w moim plaskodupiu 71kg trudno nazbieralo sie przez 4 stymulacje i spasc nie chce. A teraz to juz sie bede cieszyc z kazdego kilograma w ciazy
A ktory to bedzie dzien po transferze? Ja widzialam 26dpt ale dwudniowych zarodkowWizyta w sobote bedziemy podgladac co tam sie zadomowilo w brzuchu i moze moze uslyszymy serduszko no tak wyliczyl lekarz ze powinno juz byc choc dla mnie to za wczesnie na serduszko raczej 5t5d no ale roznie bywa
@gosia321 nie , skierowania nie dostałam napisał mi na kratce immuno fenotyp plus nk w 18-22 dzień cyklu a cykle mam różnie od 23 do 26- wiec trudno utracić No nic zadzwonie do nich. Na subpopulacje w invicta czeka sie 3 dni . Chciałam zrobić jutro bo to 19 dzień cyklu.Komorki nk robi sie w koncowej fazie cyklu jak najblizej @ nie wiem jak dlugie masz cykle. Jesli masz napisane immunofenotyp plus nk to moim zdaniem tylko subpopulacje. Cytokiny to cytokiny. A nie dostalas skierowania. Zadzwon lub napisz do Pasikonika jak nie jestes pewna