izabella87
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt Zobacz załącznik 866449. I jest ona wymarzona
No i pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt Zobacz załącznik 866449. I jest ona wymarzona
Gratulucje Kochana [emoji106] [emoji106] [emoji106]Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt Zobacz załącznik 866449. I jest ona wymarzona
Oj tam oj tam nie przesadzaj co ty myslisz ze tu same szczuple laski na forum siedza ja tez mam w w moim plaskodupiu 71kg trudno nazbieralo sie przez 4 stymulacje i spasc nie chce. A teraz to juz sie bede cieszyc z kazdego kilograma w ciazyGosiu dzięki za odpowiedż...no niestety ważę 80 i nie chce być mniej...ostatnio tylko miałam clexane ale 0,4 to o kant tyłka z moją wagą...
ach czytam i już się boję....no nic trzeba walczyć.
Wizyta w sobote bedziemy podgladac co tam sie zadomowilo w brzuchu i moze moze uslyszymy serduszko no tak wyliczyl lekarz ze powinno juz byc choc dla mnie to za wczesnie na serduszko raczej 5t5d no ale roznie bywaDziewczynki na dzisiaj powodzenia komu trzeba! :* Wszystkim miłego dnia. U mnie z rana buurza
@gosia321 a Ty kiedy jakaś wizyta, cio?
Tymi zagrozeniami to ty sobie glowy wogole nie zawracaj zobacz masz to odziedziczone po ktoryms z rodzicow a zdrowa jestestak zrobię-zrobię sobie jeszcze poziom homocysteiny i wit. b...najbardziej boje się tych zagrożeń dla dziecka-autyzm, zespół Downa...co to takie trudne wszystko!!!!
Gratki beta to tylko formalnoscDziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt Zobacz załącznik 866449. I jest ona wymarzona
Wow! Moje gratulacje! [emoji173][emoji847][emoji173][emoji847][emoji173]Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt Zobacz załącznik 866449. I jest ona wymarzona
Brak wiadomosci to dobra wiadomosc Trzymam kciukiDziewczyny wczoraj minęła 5 doba od pobrania i nikt się do mnie nie odezwał. Boję się, że nie miał po co . Przypomnę po 1 dobie powiedzieli że tylko 2 szt. zaczęły się dzielić. Boję się, już drugi dzień zwariuje w pracy. Nie mogę się skupić.
Komorki nk robi sie w koncowej fazie cyklu jak najblizej @ nie wiem jak dlugie masz cykle. Jesli masz napisane immunofenotyp plus nk to moim zdaniem tylko subpopulacje. Cytokiny to cytokiny. A nie dostalas skierowania. Zadzwon lub napisz do Pasikonika jak nie jestes pewnaWitam Was kobietki. Dziewczynki proszę o podpowiedź @dżoasia @gosia321 i Wszystkie pozostałe od dr Pasnika. Mam zrobić w 19 dc imuno fenotyp plus NK - czy mama zrobić subpopulacje linfocytow tylko czy cytokiny też . czytając w necie wychodzi , ze to sa subpopulacje tylko . Quwa tak to jest jak się chorym jedzi po lekarzach wtedy czlowiek jest do doopyyy . Ratunku !!!!