reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosiu dzięki za odpowiedż...no niestety ważę 80 i nie chce być mniej...ostatnio tylko miałam clexane ale 0,4 to o kant tyłka z moją wagą...
ach czytam i już się boję....no nic trzeba walczyć.
Oj tam oj tam nie przesadzaj co ty myslisz ze tu same szczuple laski na forum siedza ja tez mam w w moim plaskodupiu 71kg trudno nazbieralo sie przez 4 stymulacje i spasc nie chce. A teraz to juz sie bede cieszyc z kazdego kilograma w ciazy ;)

Dziewczynki na dzisiaj powodzenia komu trzeba! :* Wszystkim miłego dnia. U mnie z rana buurza :szok:

@gosia321 a Ty kiedy jakaś wizyta, cio? :)
Wizyta w sobote bedziemy podgladac co tam sie zadomowilo w brzuchu i moze moze uslyszymy serduszko no tak wyliczyl lekarz ze powinno juz byc choc dla mnie to za wczesnie na serduszko raczej 5t5d no ale roznie bywa ;)

reklama
Witam Was kobietki. Dziewczynki proszę o podpowiedź @dżoasia @gosia321 i Wszystkie pozostałe od dr Pasnika. Mam zrobić w 19 dc imuno fenotyp plus NK - czy mama zrobić subpopulacje linfocytow tylko czy cytokiny też . czytając w necie wychodzi , ze to sa subpopulacje tylko . Quwa tak to jest jak się chorym jedzi po lekarzach wtedy czlowiek jest do doopyyy . Ratunku !!!!
Komorki nk robi sie w koncowej fazie cyklu jak najblizej @ nie wiem jak dlugie masz cykle. Jesli masz napisane immunofenotyp plus nk to moim zdaniem tylko subpopulacje. Cytokiny to cytokiny. A nie dostalas skierowania. Zadzwon lub napisz do Pasikonika jak nie jestes pewna

Do góry