reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gosiu dzięki za odpowiedż...no niestety ważę 80 i nie chce być mniej...ostatnio tylko miałam clexane ale 0,4 to o kant tyłka z moją wagą...
ach czytam i już się boję....no nic trzeba walczyć.
Nie ma się co bać tylko walczymy, jedziemy z koksem :* O tą heparynę pytaj swojego dr a jak ci nie będzie chciał dać to może Paśnik będzie wypisywał recepty. A jak nie to w ciechocinku heparyne rozdają na prawo i lewo :D

reklama
Nie ma się co bać tylko walczymy, jedziemy z koksem :* O tą heparynę pytaj swojego dr a jak ci nie będzie chciał dać to może Paśnik będzie wypisywał recepty. A jak nie to w ciechocinku heparyne rozdają na prawo i lewo :D

tak zrobię-zrobię sobie jeszcze poziom homocysteiny i wit. b...najbardziej boje się tych zagrożeń dla dziecka-autyzm, zespół Downa...co to takie trudne wszystko!!!!

O to super bo przynajmniej mam sie kogo zapytać co i jak ;) a masz in vitro robione w Katowicach ? Na kiedy masz termin ? Juz jestes po badaniach ?
Tak w Kato :) od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata :) teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh :) ja chodze do dr Grettki :)

In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.
Novum w warszawie?

To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?

Wiecie coś o Gamecie w Łodzi?
Jodzia masz do wyboru novum warszawa albo katowice. Serduszko pierwsze in vitro to byłby cud żeby się każdemu udawało. Zbieraj siły pozażywać na poprawę komórek i we wrześniu umów się do kliniki jak wybierzesz novum to dr Zamora.

Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt 15287826126062075102896.jpg. I jest ona wymarzona :D

Załączniki

• 15287826126062075102896.jpg
    15287826126062075102896.jpg
    571,7 KB · Wyświetleń: 179
15 dzień po transferze beta rośnie wczoraj 1257 dzis wizyta w klinice. O Co warto dziewczyny zapytać lekarza? Bo pewnie jak zwykle zje mnie stres i mało co się dowiem. A chcialabym wyciągnąć najwięcej jak się da na tym etapie

Witam Was kobietki. Dziewczynki proszę o podpowiedź @dżoasia @gosia321 i Wszystkie pozostałe od dr Pasnika. Mam zrobić w 19 dc imuno fenotyp plus NK - czy mama zrobić subpopulacje linfocytow tylko czy cytokiny też . czytając w necie wychodzi , ze to sa subpopulacje tylko . Quwa tak to jest jak się chorym jedzi po lekarzach wtedy czlowiek jest do doopyyy . Ratunku !!!!

A ja wlasnie wyszlam od lekarza pobrali mi krew na hormony i transwer w pon. albo wt. Okaze sie po dzisiejszych wynikach z krwi.
Oby tym razem zaskoczylo bo juz mi cierpliwosci brakuje ciagle tylko porażki moze w koncu jakieś powodzenie choc jedno ;)
P.S
U mnie nie leje ale szaro i meeega duszno

reklama
Zobacz załącznik 866442
hej Dziewczyny...przyszły wyniki-na razie z testu i wszystko prawie na czerwono--bardziej ogarnięte niż ja-co to oznacza,że jest problem z krzepliwością? help my :D
tak zrobię-zrobię sobie jeszcze poziom homocysteiny i wit. b...najbardziej boje się tych zagrożeń dla dziecka-autyzm, zespół Downa...co to takie trudne wszystko!!!!
Nie czytaj.
Wiem ze lacza mthfr z autyzmen i zesp. Downa, ale 50% populacji ma ta mutacje, a wcale 50% dzieci nie ma autyzmu ani ZD :)

Do góry