reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosiu dzięki za odpowiedż...no niestety ważę 80 i nie chce być mniej...ostatnio tylko miałam clexane ale 0,4 to o kant tyłka z moją wagą...
ach czytam i już się boję....no nic trzeba walczyć.
Nie ma się co bać tylko walczymy, jedziemy z koksem :* O tą heparynę pytaj swojego dr a jak ci nie będzie chciał dać to może Paśnik będzie wypisywał recepty. A jak nie to w ciechocinku heparyne rozdają na prawo i lewo :D

reklama
Nie ma się co bać tylko walczymy, jedziemy z koksem :* O tą heparynę pytaj swojego dr a jak ci nie będzie chciał dać to może Paśnik będzie wypisywał recepty. A jak nie to w ciechocinku heparyne rozdają na prawo i lewo :D

tak zrobię-zrobię sobie jeszcze poziom homocysteiny i wit. b...najbardziej boje się tych zagrożeń dla dziecka-autyzm, zespół Downa...co to takie trudne wszystko!!!!

O to super bo przynajmniej mam sie kogo zapytać co i jak ;) a masz in vitro robione w Katowicach ? Na kiedy masz termin ? Juz jestes po badaniach ?
Tak w Kato :) od jutra zaczynam gonalpeptyl a nastepna wizyte mam 28 i pewnie wlaczy mi juz gonal. W miedzy czasie ma @ przysc. Ide dlugim protokołem. Ja szczegolowe badania mialam robione rok temu jak zaczynalam przygode z inseminacja i sa wazne 2 lata :) teraz tylko mialam zrobic amh, wit d3 i tsh :) ja chodze do dr Grettki :)

In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.
Novum w warszawie?

To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?

Wiecie coś o Gamecie w Łodzi?
Jodzia masz do wyboru novum warszawa albo katowice. Serduszko pierwsze in vitro to byłby cud żeby się każdemu udawało. Zbieraj siły pozażywać na poprawę komórek i we wrześniu umów się do kliniki jak wybierzesz novum to dr Zamora.

Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca 8 dpt 15287826126062075102896.jpg. I jest ona wymarzona :D

Załączniki

• 15287826126062075102896.jpg
    15287826126062075102896.jpg
    571,7 KB · Wyświetleń: 190
15 dzień po transferze beta rośnie wczoraj 1257 dzis wizyta w klinice. O Co warto dziewczyny zapytać lekarza? Bo pewnie jak zwykle zje mnie stres i mało co się dowiem. A chcialabym wyciągnąć najwięcej jak się da na tym etapie

Witam Was kobietki. Dziewczynki proszę o podpowiedź @dżoasia @gosia321 i Wszystkie pozostałe od dr Pasnika. Mam zrobić w 19 dc imuno fenotyp plus NK - czy mama zrobić subpopulacje linfocytow tylko czy cytokiny też . czytając w necie wychodzi , ze to sa subpopulacje tylko . Quwa tak to jest jak się chorym jedzi po lekarzach wtedy czlowiek jest do doopyyy . Ratunku !!!!

A ja wlasnie wyszlam od lekarza pobrali mi krew na hormony i transwer w pon. albo wt. Okaze sie po dzisiejszych wynikach z krwi.
Oby tym razem zaskoczylo bo juz mi cierpliwosci brakuje ciagle tylko porażki moze w koncu jakieś powodzenie choc jedno ;)
P.S
U mnie nie leje ale szaro i meeega duszno

reklama
Zobacz załącznik 866442
hej Dziewczyny...przyszły wyniki-na razie z testu i wszystko prawie na czerwono--bardziej ogarnięte niż ja-co to oznacza,że jest problem z krzepliwością? help my :D
tak zrobię-zrobię sobie jeszcze poziom homocysteiny i wit. b...najbardziej boje się tych zagrożeń dla dziecka-autyzm, zespół Downa...co to takie trudne wszystko!!!!
Nie czytaj.
Wiem ze lacza mthfr z autyzmen i zesp. Downa, ale 50% populacji ma ta mutacje, a wcale 50% dzieci nie ma autyzmu ani ZD :)

Do góry