reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz tylko dwa dni bo miałam problem z recepta, moja doktor wyjechała, a inna nie chciała dac. A recepta od znajomego lekarza nie działała bo była na druku bez kodów - zmieniły się przepisy i od paru tygodni takie nie działają na psychotropy. Farmaceuci nie wydali a ze to była niedziela to dałam spokoj. Ale jak bym miała to bym po fala ze 3 dni. I do tego duzo magnezu

Jak się czujesz?
Czuje sie dobrze. W tym kropku nadzieja bo mam heparynę acard i encorton włączony od dr Paśnika. Jutro do pracy trzeba iść mam nadzieje ze będę miała jak najwiecej możliwości odchodzić od biurka zeby sie nie zasiedzieć w miejscu.

Witam was:* chciala bym dziennie Was sledzic i pisac ale mam teraz burze wszystkiego. Zamieniami mieszkanie na wieksze a to formalnosci i znow sprzatanie , remont itd itd . W miedzy czasie czutalam opinie na temat klinik..chcialam w czechach gyncentrum ale zle znosze jazde po wypadku w dalsze trasy:( trauma. Na miscie jakos ale juz autostradami brrr. Wiec zdecydowalam sie na gyncentrum katowice . . tak do miesiaca zapisze sie na wizyte bo teraz lecze zoladek po antybiotykach i bede mala gastroskopie. Przechodze eradykacje helikabakter:/ meka. Ale wiem ze zaryzykuje i przejde wszystko dla malego wielkiego cudu:* sciskam was serdecznie

Kochana ja tez mialam 4
4aa i 3ab ale to jest ich oznaczenie z momentu mrozenia. Ja mialam przed transferem pokazane przez embriologa swoje zarodki przed podaniem i jeden na ban juz wychodzil z otoczki
Może i racja ale tego się nie dowiem. W program to nie było wbite i była tylko taka informacja. Podobno nie wychodziły z otoczki, bo jeśli tak jest, to embriolog mówi.

Gyncentrum Katowice[emoji173]dr Grettka, ew. Mercik lub dr Piekarz-Adamczyk
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Do góry