reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz tylko dwa dni bo miałam problem z recepta, moja doktor wyjechała, a inna nie chciała dac. A recepta od znajomego lekarza nie działała bo była na druku bez kodów - zmieniły się przepisy i od paru tygodni takie nie działają na psychotropy. Farmaceuci nie wydali a ze to była niedziela to dałam spokoj. Ale jak bym miała to bym po fala ze 3 dni. I do tego duzo magnezu

Jak się czujesz?
Czuje sie dobrze. W tym kropku nadzieja bo mam heparynę acard i encorton włączony od dr Paśnika. Jutro do pracy trzeba iść mam nadzieje ze będę miała jak najwiecej możliwości odchodzić od biurka zeby sie nie zasiedzieć w miejscu.

Witam was:* chciala bym dziennie Was sledzic i pisac ale mam teraz burze wszystkiego. Zamieniami mieszkanie na wieksze a to formalnosci i znow sprzatanie , remont itd itd . W miedzy czasie czutalam opinie na temat klinik..chcialam w czechach gyncentrum ale zle znosze jazde po wypadku w dalsze trasy:( trauma. Na miscie jakos ale juz autostradami brrr. Wiec zdecydowalam sie na gyncentrum katowice . . tak do miesiaca zapisze sie na wizyte bo teraz lecze zoladek po antybiotykach i bede mala gastroskopie. Przechodze eradykacje helikabakter:/ meka. Ale wiem ze zaryzykuje i przejde wszystko dla malego wielkiego cudu:* sciskam was serdecznie

Kochana ja tez mialam 4
4aa i 3ab ale to jest ich oznaczenie z momentu mrozenia. Ja mialam przed transferem pokazane przez embriologa swoje zarodki przed podaniem i jeden na ban juz wychodzil z otoczki
Może i racja ale tego się nie dowiem. W program to nie było wbite i była tylko taka informacja. Podobno nie wychodziły z otoczki, bo jeśli tak jest, to embriolog mówi.

Gyncentrum Katowice[emoji173]dr Grettka, ew. Mercik lub dr Piekarz-Adamczyk
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

reklama
Do góry