reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.
Novum w warszawie?

To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?

Wiecie coś o Gamecie w Łodzi?
Ja mam bliźniaki dzięki gamecie w Łodzi. Dojezdzalismy 289 km do niej

reklama
Ja jeszcze zostaje w inv we Wro, ale jestem juz po konsultacji u dr P. z Łodzi. Mam mutacje MTHFR, PAI oraz cos tam nie tak z leukocytami. Jestem w trakcie immunosupresji, w następnym cyklu crio. Tak jak ty nigdy nie mialam drugiej kreski, zawsze beta ponizej 1. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mam poczucie ze ktos wie jak mi pomóc. Mam trzy 2-3 dniowe zarodki i będę probowac mając wielką nadzieję że tym razem sie uda. Umow sie na wizyte w Łodzi
A kiedy podchodzisz do crio? U kogo jesteś w inv? Podeslesz mi poprosze na priv namiary na Paśnika?

Ja jeszcze zostaje w inv we Wro, ale jestem juz po konsultacji u dr P. z Łodzi. Mam mutacje MTHFR, PAI oraz cos tam nie tak z leukocytami. Jestem w trakcie immunosupresji, w następnym cyklu crio. Tak jak ty nigdy nie mialam drugiej kreski, zawsze beta ponizej 1. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mam poczucie ze ktos wie jak mi pomóc. Mam trzy 2-3 dniowe zarodki i będę probowac mając wielką nadzieję że tym razem sie uda. Umow sie na wizyte w Łodzi
Oj uda sie:) ja po wizycie w Łodzi wiedzialam ze nie ma innej opcji jak ze sie uda:) oczywiscie byly chwile zwatpienia przed beta jak brzuch zaczal bolec ale niepotrzebnie❤

reklama
Do góry