Justin87
Fanka BB :)
Hmm, ok. To mi pasuje.Oliwia i Filip to 4ab i 4 bb[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, ok. To mi pasuje.Oliwia i Filip to 4ab i 4 bb[emoji7]
Kiedy masz zamiar iść na betę? [emoji2]Hmm, ok. To mi pasuje.
Myślę, że najlepiej za tydzień w poniedziałek.Kiedy masz zamiar iść na betę? [emoji2]
Gdynia , a teraz będą KatowiceDziekuje bardzo za cieple slowa i wsparcie. A gdzie byłaś i na jaka klinikę zmieniłaś?
Dzięki dziewczynki za wsparcie. Siłę znajdę. Musze! Tylko nie mam pojęcia ci robić.
Nie wiem czy zostać w tej samej klinice inv wro. Czy szukać gdzieś indziej. Czy robić jakieś badania jeszcze. Konsultować coś z kimś. Chciałabym zrobić co tylko się da przed następna procedura. Doradźcie coś proszę.
Będzie dobrze, teraz się nie denerwuj. Trzymam kciuki.Przed chwilą dzwonili z labo, ostatni zarodek nie wyglądał dobrze morfologicznie więc kuźwa nie mam nic...mam tylko jedną blastkę w sobie, modlę się żeby przetwała. Zryczałam się jak cholera, ogólnie jestem w ciemnej dupie...i już nie mam na nic sił!!!!
Pewnie że znajdziesz. Trzymaj się cieplutko.Odebrałam wynik bety. <1.2.
Jestem załamana. Cała procedura do niczego. Zero mrozaczkow. Wszystko trzeba zaczynać od nowa. Nie wiem czy znajdę na to siłę.
In vitro pierwsze. Komórek było 12, 8 się nadawało, 7 zaplodnilo. W 3 dniu było 6 z czego 2 mi podali reszta nie przetrwała. Nasienie ok. Mam 36 lat.Jodzia które to in vitro? Amh nie jest złe, ile miałaś zarodków nasienie ok? Ja pierd....Jodzia popatrz na gosie na missis w tej grze cześciej zdaża się porażka i na nią trzeba się przygotować. Teraz dziewczyny polecają katowice albo novum, odpocznij i za trzy miesiące ruszaj bo szkoda czasu jesteś po 35?
To jaka wg Ciebie ma ok laboratorium?Jodzia ja nie z Twoich okolic ale ściskam bardzo mocno. Odpuść dziś a od jutra zbieraj sile. Ja bym poszła tam gdzie maja naprawdę dobre laboratorium. Nawet jak by trzeba było dojeżdżać. A Twoja klinika kilkakrotnie mnie zraziła. Może nie powinnam tak mówić bo pewnie tam tez są fajni lekarze jacyś ale ogolnie już kilkakrotnie jak jestem na forom mocno mi ta klinika podpadła, nie lubię i już.
Lekarz powiedział ze mam zrobić dla pewności jeszcze w czw.
Super brzuszek ❤Gyncentrum Katowice❤dr Grettka, ew. Mercik lub dr Piekarz-Adamczyk