reklama
Moroni :-):-):-) !
Ania witaj, plamienia moga se pokazac. Podobno brazowe, bezowe, rozowe, nic nie znacza. U mnie nawet bylo ostre krwawienie przez 2 dni- myslalam, zero @, ale przeszlo. Dzwonilam nawet do kliniki to powiedzieli, ze niestety se nie udalo, jak krwawie. A tu taki psikus!
mysle, ze to jak na loterii.... Poczekaj spokojnie, odpoczywaj, pij wode (min2l), no I nie wiem czemu, ale wkrecilam sobie jablka... Jadlam 2 dziennie, bo gdzies wyczyalam, ze maja cos wspolnego z progesteronem
Ania witaj, plamienia moga se pokazac. Podobno brazowe, bezowe, rozowe, nic nie znacza. U mnie nawet bylo ostre krwawienie przez 2 dni- myslalam, zero @, ale przeszlo. Dzwonilam nawet do kliniki to powiedzieli, ze niestety se nie udalo, jak krwawie. A tu taki psikus!
mysle, ze to jak na loterii.... Poczekaj spokojnie, odpoczywaj, pij wode (min2l), no I nie wiem czemu, ale wkrecilam sobie jablka... Jadlam 2 dziennie, bo gdzies wyczyalam, ze maja cos wspolnego z progesteronem
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Onlyone, jutro kupuję cały sad:-)
To chodzi o błonnik zawarty w skórce jabłka, który ma wpływ na wydzielanie progesteronu.
To chodzi o błonnik zawarty w skórce jabłka, który ma wpływ na wydzielanie progesteronu.
lilonka
Smerfikowa mama
Funsun - u mnie właśnie tak było - z 8 zarodków - zostały tylko te podane 2, które teraz pięknie rosną w moim brzuchu. Wczoraj byłam na usg i maluszki rosną, kręcą i się i wiercą :-) i tak wstępnie gin określił że będzie Maciuś i Zuzia :-):-)Dobrze i zastanawiam się czy to dobrze... Przez to,że żaden z zarodków pozostawionych w klinice nie dotrwał do mrożenia tak sobię myślę, że te we mnie też już przestały się rozwijać... Bardzo się martwię. Będziesz testować szybciej? Jaka Beta moze być wynikiem podanego Choragonu? Jednocyfrowa czy 20, 30?
lilonka
Smerfikowa mama
Gotadora - dziękuję:-) powiem Ci, że ja nie miałam żadnych objawów po transferze, ale bóle w krzyżu się pojawiły - zwłaszcza tak koło 6 dpt. I brązowojasne plamienie w 7 dpt. Ale Evelee nie miała żadnego plamienia a też bliźniaki u nie siedzą.
Za wszystkie czkające na wysokie bety i dwie kreski - zaciskamy kciuki i ślemy moc wirusków ciążowych ********************.
Za wszystkie czkające na wysokie bety i dwie kreski - zaciskamy kciuki i ślemy moc wirusków ciążowych ********************.
Fusun
lilonka, to faktycznie daje nadzieję:-) Dzięki
Nie moge sobie poradzić sama ze sobą, bo wciąż doszukuję się objawów. Wiem, że to jest bez sensu, ale w związku z tym, że mam porównanie to świruję. Bo w pierwszej ciąży miałam wyraźne plamienie implantacyjne (a teraz nie), bo o tej porze (czyli jakiś tydzień przed datą @) miałam mnóstwo białego, gęstego śluzu, a przede wszystkim miałam gdzieś z tyłu głowy przeświadczenie, że jestem w ciąży. Teraz nic, kompletnie nic...
Nie moge sobie poradzić sama ze sobą, bo wciąż doszukuję się objawów. Wiem, że to jest bez sensu, ale w związku z tym, że mam porównanie to świruję. Bo w pierwszej ciąży miałam wyraźne plamienie implantacyjne (a teraz nie), bo o tej porze (czyli jakiś tydzień przed datą @) miałam mnóstwo białego, gęstego śluzu, a przede wszystkim miałam gdzieś z tyłu głowy przeświadczenie, że jestem w ciąży. Teraz nic, kompletnie nic...
lawendowy_sen
Ilonka, super wiadomość! Gratuluję. Dbaj o Maciusia i Zuzkę ♥
reklama
lawendowy_sen
Madzialenak, jak tam wczorajsze tańsze-hulańce? Pewnie udane, co?
Podziel się: