reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Spytam sie jeszcze mojego lekarza. Moj mąż mowi zeby brac dwa skoro marze o bliźniakach, ale ja ciagle sie boje ze sie nie uda i strace jednoczesnie dwa zarodki...
Ja tez sie balam ale lekarz powiedzial zd namawiac nie bedzie i decyzji za mnie tez nie podejmie ale po tylu procedurach to on z medycznego punktu widzenia nie zmniejszalby szansy na ciaze podajac 1 zarodek wiec te slowa mnie przekonaly w 100%

Pytanie do dziewczyn ktore maja pojecie o crio. Tak wiec jestem przed na cyklu szrucznym wiec jestem na estrofemie.dostalam wczoraj tez cyclo fort bo mialam nrazowe plamienia.ale nic lek nie dal i malo rego dzis normalnie krwawie.. czym to moze byc spowodowane? Czy to oznacza ze crio w tym cyklu moze sie nie odbyć??

Dziewczyny nie straszcie. Czyli jak sie konczy umowa przed uplywem 12tc to nie musza przedluzac??? Chyba sie wqrwie, bo we wrzesniu mi sie wlasnie konczy i mialam dostac na czas nieokreslony a jak pojde na l4 to bedzie miala stara pole do popisu i kombinacji :/
Dżoasia to zasuwaj do pracodawcy o umowe na czas nieokreślony bo potrzebujesx kredyt. Zresztą nie wierze że ktoś by sie pozbywał takiego pracownika:-) :):-) :):-) :)21 listopada mija termin 33 miesięcy od wejscia przepisów na temat umow na czas okreslony wiec u tak powinna ci dac czas nieokreslony.oczywiscie sa wyjątki ale myślę że ciebie nie dotyczą

Właśnie dzwonili z kliniki ...
W przyszłym tygodniu mam mieć łyzeczkowaną macice...
Leczenie nie przyniosło oczekiwanych rezultatów....
Straciłam pół roku...
Mam już dość tego wszystkiego... :(

reklama
Do góry