chlopkers
Fanka BB :)
W takim razie jest nas trzy [emoji6]Ooo czyli nie jestem tu sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie jest nas trzy [emoji6]Ooo czyli nie jestem tu sama
Na mutacje MTHFR_677C-T-hetero, MTHFR_1298A-C-hetero i PAI-1 4G -heteroW heparyna na co?
A ze mnie sie smialy ze biegam codziennieJa to bym nawet do 12 wytrzymala jakby kazali. Ja nie jestem raptus [emoji14] kazali w 6 to zrobiłam w 6. Teraz zrobię w 7,8,9,10,11,12 [emoji28]
Ja bralam 4 dni przed transferemDziewczyny kiedy przed transferem zaczynałyście robić zastrzyki z heparyny? Paśnik zalecił pierwszy w dniu transferu zaś dr z kliniki powiedział ze można juz z 3 dni wcześniej włączyć..
Ja tez sie balam ale lekarz powiedzial zd namawiac nie bedzie i decyzji za mnie tez nie podejmie ale po tylu procedurach to on z medycznego punktu widzenia nie zmniejszalby szansy na ciaze podajac 1 zarodek wiec te slowa mnie przekonaly w 100%Spytam sie jeszcze mojego lekarza. Moj mąż mowi zeby brac dwa skoro marze o bliźniakach, ale ja ciagle sie boje ze sie nie uda i strace jednoczesnie dwa zarodki...
Dżoasia to zasuwaj do pracodawcy o umowe na czas nieokreślony bo potrzebujesx kredyt. Zresztą nie wierze że ktoś by sie pozbywał takiego pracownika21 listopada mija termin 33 miesięcy od wejscia przepisów na temat umow na czas okreslony wiec u tak powinna ci dac czas nieokreslony.oczywiscie sa wyjątki ale myślę że ciebie nie dotycząDziewczyny nie straszcie. Czyli jak sie konczy umowa przed uplywem 12tc to nie musza przedluzac??? Chyba sie wqrwie, bo we wrzesniu mi sie wlasnie konczy i mialam dostac na czas nieokreslony a jak pojde na l4 to bedzie miala stara pole do popisu i kombinacji :/
Nie mów Hop, znam 4 przypadki ze się podzielił jeden zarodekTeż marzyłam o bliźniakach,ale po stracie 2 blastek po 1.transferze,w drugim transferze wzięliśmy 1 zarodek i jestem w pojedynczej ciąży,więc z bliźniaków nici :-)