reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wlasnie rozmawialam z moim M. Dzwonil do kliniki podpytac sie jak tam z naszymy babelkami. Niestety 8 nie dal rady ale nadal jest 7. W sobote bedziemy ostatecznie wiedzieli co i jak.
Chyba teraz sie zacz,na najgorszy okres. Jezeli czynnik meski slaby to od 3 dnia juz w wiekszosci on decyduje o dalszym rozwoju, tak?
U mnie to samo dziś dZwonili. Są 2 które bardzo dobrze się podzieliły i teraz.nie wiem czy dobrze powiem że podzieliły się na 8?? Ale nie wiem czy ja.to sama sobie ubzdurałam...dwa następne troszkę wolniej się dZielą ale nie jest źle. Jeden na pewno odpadnie. Zobaczymy...też wsZystkiego dowiemy się w sobotę bo w 4 dobie nie sprawdzają, także czeka nas mega cierpliwość do soboty, damy radę!!!! Będzie dobrze...

U mnie to samo dziś dZwonili. Są 2 które bardzo dobrze się podzieliły i teraz.nie wiem czy dobrze powiem że podzieliły się na 8?? Ale nie wiem czy ja.to sama sobie ubzdurałam...dwa następne troszkę wolniej się dZielą ale nie jest źle. Jeden na pewno odpadnie. Zobaczymy...też wsZystkiego dowiemy się w sobotę bo w 4 dobie nie sprawdzają, także czeka nas mega cierpliwość do soboty, damy radę!!!! Będzie dobrze...
tak w 3 dobie powinny mieć jakieś około 8 komóreczek

Ale jaka mam gwarancje, ze za pierwszym razem sie uda? Naprawdę nie wiem jaka decyzje podjac bo bliźniaki to moje marzenie ale jednak mamy tylko 3 zarodki i to tylko 3 dniowe wiec roznie moze byc...
Ja miałam 3 zarodki. W pierwszym transferze zdecydowaliśmy się na 1- transfer nieudany. W drugim transferze poszliśmy na ryzyko i wzięliśmy 2 które zostały i oba moje zarodeczki 13.06 skończą 6 miesięcy. Jak to mówią kto nie ryzykuje nie wygrywa [emoji173] [emoji110]

reklama
Hej Kochane! Obiecałam, że się odezwę, i dam znać co z tym moim czerniakiem, otóż jestem już po zabiegu docięcia blizny i dzisiaj odebrałam wynik, blizna czysta, wszystkie badania ok, jestem zdrowa :) teraz co 3 mies. kontrole, jak wszystko będzie ok, to za rok mogę podejść do transferu, a lekarza mam fantastycznego, więc te kontrole to będzie czysta przyjemność ;) Jestem przeszczęśliwa i aż mi dziwnie, że nie będę żyć od wizyty do wizyty, jak to było podczas in vitro. W pierwszej kolejności rzucam pracę i szukam innej, w międzyczasie jadę na wakacje i cieszę się życiem :) Buziaki dla Was i do zobaczenia za rok :-D
Kochana bardzo się cieszę:-) ❤❤
Osttanio nawet myślałam o Tobie że miałaś dac znać a tu ciągle cisza....
Zmieniaj, ciesz się życiem i wykorzystuj właśnie ten moment kiedy Twoje życie nie jest dostosowane do wizyt, zabiegów, transferów itd...
3mamy nieustająco kciuki ✊✊
buziaki :-* ❤

Do góry