reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
KrolowaFal, dzisiaj mi się śniła córeczka i cała rodzina wybierała dla niej imię. To może zostanę przy dziewczynce.
Chociaż nie jestem wybredna, co tam podeślesz, to będzie dobrze:-)
KrolowaFal, o jak to nie mówiłam?! Mówiłam, a raczej pisałam:-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Fusun, ja też trzymam kciuki. Zaciskam z całych sił.
A skąd u Ciebie to czarnowidztwo? Tak nie można!
A skąd u Ciebie to czarnowidztwo? Tak nie można!
Lawendowy sen to masz fluidki dziewczęce: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fusun nie uprawiaj tu czarnowidztwa - to moja domena. Ty masz tu tryskać optymizmem. Tu proszę na ten tychmiast poprawić się!!
Fusun nie uprawiaj tu czarnowidztwa - to moja domena. Ty masz tu tryskać optymizmem. Tu proszę na ten tychmiast poprawić się!!
niuska1985
Zaciekawiona BB
Dziewczynki ja sie nie odzywam ostatnio,bo szykuje sie do powrotu do domulece jutro. juz sie jakos otrzasnelam.do nowego roku mam troche czasu,zeby nabrac sily i naladowac akumulatory na dalsza walke.ciezko sie jakos z tym wszystkim pogodzic:-(.Dziewczynki gratuluje wszystkim,ktorym sie udalo i trzymam mocno kciuki za cala reszte.Pozdrowki
Wybaczcie, że się narzucam ale właśnie miałam telefon. Pani pogratulowała i kazała iść za tydzień do lekarza. Tak więc w czwartek lub piątek idę na wizytę i muszę dostać zdjęcia, żeby do Invicty przesłać. Po prostu szaleje...
reklama
Podziel się: