reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sory kochanie ale ja mam za dużo informacji, żeby wszystko spamiętać. A kiedy planujesz zrobić zwykły test sikany?

Do poniedziałku już blisko. Będzie dobrze. Wiem to.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny te które myślą o zmianie kliniki na inna a szczególnie np invicte, w której traktują pacjenta jak w fabryce . Z całego serca polecam Gamete w Gdyni . Pracuje tam kilku lekarzy , którzy pracowali wcześniej w invikcie i są rewelacyjni a co najważniejsze podchodzą indywidualnie do każdego pacjenta , pamiętają go i nie wyciągają kasy . Moje Amh było 0,4 a męża nasienie kiepskie a za tydz nasze blizniako bedą na świecie :-)
Bardzo polecam dr Ś.... choć każdy tam jest godny polecenia. Zobaczcie sobie opinie o lekarzach z Gamety w Gdyni. Ja nie chce tu ich reklamować wiec nic nie wklejam ale wiem , ze tylko dzięki precyzji doktora udało nam sie. Do tego super kontakt nawet juz po całej procedurze i dzięki doktorowi udało mi sie donosić ciążę .
Powodzenia i nie traccie nadziei
Aa i dodam jeszcze , ze tak ufalam lekarzowi , ze nie brałam nic innego , zadnych witamin na własna rękę ani nie robiłam żadnych dodatkowych badań .

Czesc Lola216, po pierwsze gratuluje blizniakow,ktore juz niebawem przyjda na swiat:)
ja tez lecze sie w gamecie u dr.Skweresa, ok miesiac temu przeszlam 1wsze nieudane niestety invitro, rowniez mam niskie AMH, z 5 komorek ,tylko jedna nadawala sie do zaplodnienia , zaplodniala sie, ale niestety po transferze zarodek z nami nie zostal.
Moglabys mi napisac , jakie dawki lekow mialas u swojego doktora, czy po puncki, transferze bralas jakies dodatkowe leki, chcemy z mezem podejsc ponowie po nowym roku, ale moze cos trzeba zmienic w podejsciu. bede bardzo wdzieczna za Twoja odpowiedz.

Krolowa Fal i inne dziewczyny, ktorym sie powiodlo- gratuluje i mam nadzieje, wkrotce dolaczyc do Waszego grona ciezarowek-pozdrawiam

królowa fal no to teraz to już się możesz cieszyć, ale super, beta piękna. Miałaś transfer dwóch czy jednego zarodka? Na pewno pisałaś, ale już nie pamiętam :-)

elala myślę, że Twój mąż ma rację, szkoda kasy, 4 testy w zupełności wystarczą i są potwierdzeniem rozwijającej się ciąży. Gratuluję :-) jupi

reklama
Do góry