reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja ok 11tc byłam już tylko na hroarynie. Potem gin u którego prowadze ciążę dak mi pupka ktorego bralam do 24tc
No właśnie.... a gin nie za bardzo chce ruszać mi cokolwiek. Ani nawet nie tyle ruszać co wypowiadać się wiążąco bo na razie tylko podpytywałem co myśli. On chyba nie chce się mieszać po prostu i czeka na info co lekarz z kliniki powie. A z dr w klinice jeszcze nie rozmawiałam o tym, zobaczymy we wtorek.

reklama
No właśnie.... a gin nie za bardzo chce ruszać mi cokolwiek. Ani nawet nie tyle ruszać co wypowiadać się wiążąco bo na razie tylko podpytywałem co myśli. On chyba nie chce się mieszać po prostu i czeka na info co lekarz z kliniki powie. A z dr w klinice jeszcze nie rozmawiałam o tym, zobaczymy we wtorek.
Ale Ty jestes gdzies kolo.7/8 tc wiec jeszxze bralam bez zmian leki

Ty to nic z włosami nie rob, przyjdz w pizamie i szlafroku a no i w kapciach oczywiście, zacznij sie dziwnie zachowywac to se pomysla zes nienormalna i Cie moze puszcza pierwsza:laugh2:
No jeden lab mam tak blisko ze moglabym tak zrobic ale tam wszystkie babki ktore pobieraja krew sa odemnie z pracy i dupa :)

I struj kapielowy i pojecjali po badaniach nad jezioro :D
Ty się nie śmiej, ja na dniach chcę kupić taki z duzym rondem. Przebarwienia mi zaczynaja się na górnej wardze pojawiać pewnie przez estrofem.
W ogóle to mam zamysł na taki wietnamski kapelusz szpiczaste bo mnie denerwują te damulkowate falujące albo te Ani z Zielonego Wzgórza, nie pasuja do mojego stylu. Tylko co wyszukać to info ze to przebranie a nie ubranie :D

Ale ja chce brac, tylko stopniowo coraz mniej żeby w 12 tygodniu z nich całkiem zejść. Ewunia w 8 tygodniu miała odstawiamy prolutex a porem co tydzień coś troszkę.
Ja prolutex bralam tylko gdzies 2 tygidnie jak plamilam choc lekarz moj prowadzacy nie za bardzo to pocgwalal bo plamienia byly z kosmowki a wczesniej zlecila mi go inna gin z kliniki bo on mial akurat wolne jak zaxzelam plamic. Z progesteronu bralam dupka 3x1, lutinus 3x2 i luteine ale to juz sobie sama dodałam 3x1 i lekarz priwadzacy nie kazal mi tego stopniowo odstawiac tylko brac opakowanie do konca tak jak wczesniej. Ja sie oczywiscie balam i zrobilam pi swojemu ze najpierw zeszlam na 3 lutinusy przez kilka dni, potem na 2 i na 1. Pidobnie z dupkiem. Tylko z estrodemu z tego co kojarzę kazal mi schodzic stopniowo

reklama
Mowisz ? Osłabiają leki?? Ja już czekam swoje miesiączki i ruszam
Tak ja tu mialam wielkie plany przed ciaza posprzatac mieszkanie. Bo ja z racji pracy w szpitalu musialam wziasc zla. A tu dupa kuchnie ronilam przez 3.5 dnia bo przy jednej szafce jak ja mylam to juz cala zadyszana i pot po dupie a wlasciwie po wszystkim lecial. Woec z planow zostala zrobiona polowa mieszkania bo na reszte juz nie starczylo czasu ani sily. Tylko wiesz ja sprzatalam czeluscia szaf czyli to czego sie nie robi przy zwyklym sprzataniu

Do góry