reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokładnie, Mój M mówi, że zanim podeszliśmy do IVF to był pewien, że jak już się do tego podchodzi to ma się to jak w banku. A nie, że tu poza sposobem zapłodnienia to i tak wszystko od losu i natury zależy. Za co te piniondze ja się pytam?! :D
Mój TAK samo myślał [emoji28] magister za dyche [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Gdyby nie finanse to bysmy pewnie co miesiąc podchodzily, o ile zdrowie pozwoliło by [emoji10] [emoji106]

@Hooope86 KCIUUUUUUUUUUUUKIIIII!!!

@PaulinkaP miałam zrosty. Wiem jak potrafi boleć. Zwłaszcza w czasie owulacji. Niech Ci dadzą czopki Distreptaza - podobno pomagają na zrosty. Chociaż ja i tak skończyłam na laparo, ale ja mam endomendę.

@Koniczyna82 mąż do mnie wczoraj "masz najgorszą cerę w Twojej karierze". Dzięki hormony za powrót w lata mej trądzikowej nastoletniości...Aż musiałam się wczoraj na effelclar wykosztować. Modlę się żeby pomógł. Bo przyjdzie słońce, narobi mi się przebarwień i będzie klops.

Wiem Konieczynko, rozumiem wszystko
.... Tylko czemu to takie trudne.
Z invitro powinno byc tak jak z nowym samochodem. Idę do salonu samochodowego, wykładam kasę na stół i mam dobry samochód. Idę do kliniki leczenia niepłodności, płace i mam [emoji28] [emoji106] po co stres, po co nerwy? [emoji28]
To by było piękne...
Zamówiła bym lata temu ruda parke z dostawa kurierem :D

hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?

reklama
Do góry