zaciśnięte a koty na swoim miejscu?[/QUOTE]Wynik o 12... Kciuki proszę i dziękuję za dobre fluidy [emoji10]
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Mój TAK samo myślał [emoji28] magister za dyche [emoji23] [emoji23] [emoji23]Dokładnie, Mój M mówi, że zanim podeszliśmy do IVF to był pewien, że jak już się do tego podchodzi to ma się to jak w banku. A nie, że tu poza sposobem zapłodnienia to i tak wszystko od losu i natury zależy. Za co te piniondze ja się pytam?!
Gdyby nie finanse to bysmy pewnie co miesiąc podchodzily, o ile zdrowie pozwoliło by [emoji10] [emoji106]
Hooope86
[/QUOTE]2 na balkonie urzeduja, a reszta na moim brzuchu [emoji23] [emoji106][emoji110][emoji110][emoji110]zaciśnięte a koty na swoim miejscu?
@Hooope86 KCIUUUUUUUUUUUUKIIIII!!!
@PaulinkaP miałam zrosty. Wiem jak potrafi boleć. Zwłaszcza w czasie owulacji. Niech Ci dadzą czopki Distreptaza - podobno pomagają na zrosty. Chociaż ja i tak skończyłam na laparo, ale ja mam endomendę.
@Koniczyna82 mąż do mnie wczoraj "masz najgorszą cerę w Twojej karierze". Dzięki hormony za powrót w lata mej trądzikowej nastoletniości...Aż musiałam się wczoraj na effelclar wykosztować. Modlę się żeby pomógł. Bo przyjdzie słońce, narobi mi się przebarwień i będzie klops.
@PaulinkaP miałam zrosty. Wiem jak potrafi boleć. Zwłaszcza w czasie owulacji. Niech Ci dadzą czopki Distreptaza - podobno pomagają na zrosty. Chociaż ja i tak skończyłam na laparo, ale ja mam endomendę.
@Koniczyna82 mąż do mnie wczoraj "masz najgorszą cerę w Twojej karierze". Dzięki hormony za powrót w lata mej trądzikowej nastoletniości...Aż musiałam się wczoraj na effelclar wykosztować. Modlę się żeby pomógł. Bo przyjdzie słońce, narobi mi się przebarwień i będzie klops.
@Hooope86 kochana za bete! ❤❤
@redferrari kochana cudownych widoków czekamy na foto ❤
Nie czuje się dziś za dobrze kochane i tak na szybko wstawiam..buziaki
@redferrari kochana cudownych widoków czekamy na foto ❤
Nie czuje się dziś za dobrze kochane i tak na szybko wstawiam..buziaki
Koniczyna82
To by było piękne...Wiem Konieczynko, rozumiem wszystko
.... Tylko czemu to takie trudne.
Z invitro powinno byc tak jak z nowym samochodem. Idę do salonu samochodowego, wykładam kasę na stół i mam dobry samochód. Idę do kliniki leczenia niepłodności, płace i mam [emoji28] [emoji106] po co stres, po co nerwy? [emoji28]
Zamówiła bym lata temu ruda parke z dostawa kurierem
hej, dziewczyny! poszukuję dobrego lekarza we Wrocławiu. zastanawiam się nad zmianą kliniki. przeprowadziłam się z katowic nie wiem gdzie iść... może słyszałyście coś o klinice Invicta? Kogo polecacie?
Koniczyna82
Ja właśnie sobie zdałam sprawę ze ani razu nie zrobiłam sikanca tym razemDzis nie jade do labu
Wiec siknelam na tescik Zobacz załącznik 864752
reklama
Koniczyna82
Podziel się: