reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak pojde po rodzenstwo dla Hubcia to się bede przy tym upierac
Ja się mega cieszę ze dostałam teraz clexane na refundację po serduszku. Bo już mi ceny leków w pięty daja, ten prolutex zwłaszcza. A nie chce zamiennikami mącić w trakcie, zaraz powinnam go zresztą odstawiać. Plan był (mój, wzorując się na tym jak były odstawiane Ewuni podobne dawki) zacząć odstawiać od 8 tygodnia i pierwsze co to prolutex. W kolejnym tygodniu crinone a potem stopniowo co tydzień 200 groszkow i dupka (biore 600 jednego i 30 drugiego). No i estrofem. Tak żeby w 12 tygodniu było już bez leków.

Ale gin co prowadzi ciąże jakoś się do odstawiania nie pali, No ale widze ze on totalnie nie ma doświadczenia w takich dawkach. Coś o 12 tygodniu mówił... ale czeka chyba co powie klinika. U doktor z klinik będę we wtorek, zobaczymy co ona powie, ale te dawki to tez nie jej schemat.

reklama
Hej boli nadal mam cała życie pod górkę ja tam patrzę zaczynam się zastanawiać czy to jeszcze kiedyś będzie dobrze czekam na obchód podobno wyniki dobrze to jakim chujem to mnie tak boli jestem ciekawe podobno zrosty mogą ciągnąć i dlatego tak boli tak powiedziałam pielęgniarka czekam na lekarza zobaczymy co stwierdzi ;( nie mam siły już na walkę zawsze pod górkę

Dziewczyny mamy z mężem mętlik w głowie. Powiedzcie ile zarobków mialyscie podawane? Oczywiście jeszcze nie wiemy czy będą i ile zarobków, ale lekarz dał nam do decyzji czy będziemy chcieli jeden czy dwa zarodki. Trochę boimy się ciąży mnogiej, ale z drugiej strony zwiększa to szansę na w ogóle zajście w ciążę.
Jak tylko jest moliwoc to zawsze biore po 2:) ale ja akurat marze oo blizniakach :)

Lece, lecę [emoji574]

Wiem że mnie zaraz zlinczujecie ale czuję że się nie udało, bo czemu niby miało by się udać? [emoji55] ja muszę zrobić porządek z tym swoim wodniako-Torbielą (nikt nie wie co to jest) i wtedy próbować, a tak to mam tak najebane w brzuchu że czasami to mi się płakać chce.
Ogólnie to przy transferze dowiedziałam się że mam jajniki koło siebie. Anomalia. Dziecko. Pecha.
To my myslimy poytywnie za.ciebie! :* a ty bierz.na cito ;)

Gdzies gdzie blisko to maja inne jednostki i blisko nie oznacza szybko bo tam od 6 kolejka na pol podworka przed otwarciem dzrzwi :D
Nie no przejade sie w piatek z samego rana ;)
Hehe pozatym wiesz jak moj fryz wyglada z samego rana ludzie z labu by uciekli bo u mnie kazdy w inna strone i jak nie umyje to tak stoi i nic sie z tym zrobic nie da:-) :):-) :)
Przynajniej kolejki nie bedzie jak wszyscy uciekna:p

Ja się mega cieszę ze dostałam teraz clexane na refundację po serduszku. Bo już mi ceny leków w pięty daja, ten prolutex zwłaszcza. A nie chce zamiennikami mącić w trakcie, zaraz powinnam go zresztą odstawiać. Plan był (mój, wzorując się na tym jak były odstawiane Ewuni podobne dawki) zacząć odstawiać od 8 tygodnia i pierwsze co to prolutex. W kolejnym tygodniu crinone a potem stopniowo co tydzień 200 groszkow i dupka (biore 600 jednego i 30 drugiego). No i estrofem. Tak żeby w 12 tygodniu było już bez leków.

Ale gin co prowadzi ciąże jakoś się do odstawiania nie pali, No ale widze ze on totalnie nie ma doświadczenia w takich dawkach. Coś o 12 tygodniu mówił... ale czeka chyba co powie klinika. U doktor z klinik będę we wtorek, zobaczymy co ona powie, ale te dawki to tez nie jej schemat.
Ja ok 11tc byłam już tylko na hroarynie. Potem gin u którego prowadze ciążę dak mi pupka ktorego bralam do 24tc

O której masz wizytę we wtorek?;-)

reklama
Do góry