reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też w invicta :-)Akurat telefony z labu(chociaz były bardzo stresujące) są milym wspomnieniem.Najgorsze te kolejki i problem z umawianiem się na wizyty. Mam u nich jeszcze wizytę w przyszłym tygodniu i PAPPA w kolejnym.No i czekają na nas jeszcze mrozaczki i jajeczka
Fajnie, że ktoś też z invicty, a w Gdańsku? Jak byłam mega spokojna tak teraz to ciągle myślę czy dzwonią z labo, co tam wyszło i czy w ogóle wyszło, teraz mogę się przyznać że mam stres i to mega!!!

@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej

DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie

@chlopkers faktycznie źle napisałam :p już jutro będzie poprawione ! ❤

@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej

DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie

@chlopkers faktycznie źle napisałam :p już jutro będzie poprawione ! ❤
Fakt, dopiero jak nadrobiła zaległości to zobaczyłam, sorki ;)

Dziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??

Dziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??
Może ale nie musi więc cały czas trzeba być dobrej myśli ✊✊✊ :)

@chlopkers faktycznie źle napisałam [emoji14] już jutro będzie poprawione ! [emoji173]
A możesz mnie wpisać na transfer w poniedziałek? :)

Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?

reklama
Do góry