reklama
koliber091987
Fanka BB :)
Fajnie, że ktoś też z invicty, a w Gdańsku? Jak byłam mega spokojna tak teraz to ciągle myślę czy dzwonią z labo, co tam wyszło i czy w ogóle wyszło, teraz mogę się przyznać że mam stres i to mega!!!Ja też w invicta :-)Akurat telefony z labu(chociaz były bardzo stresujące) są milym wspomnieniem.Najgorsze te kolejki i problem z umawianiem się na wizyty. Mam u nich jeszcze wizytę w przyszłym tygodniu i PAPPA w kolejnym.No i czekają na nas jeszcze mrozaczki i jajeczka
@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej
DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie
@chlopkers faktycznie źle napisałam już jutro będzie poprawione ! ❤
DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie
koliber091987
Fakt, dopiero jak nadrobiła zaległości to zobaczyłam, sorki@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej
koliber091987
Dziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??
Może ale nie musi więc cały czas trzeba być dobrej myśliDziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??
Szczescie1986
To już 3 ! I jak kochana ???Trzeci
Justin87
A możesz mnie wpisać na transfer w poniedziałek?@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej
@chlopkers faktycznie źle napisałam [emoji14] już jutro będzie poprawione ! [emoji173]
gosia321
Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?
reklama
Niezapominajka2018
Bedzie dobrze Kochana [emoji4] daj znac ile jajek pobrali[emoji4] i uwazaj na siebie po zabiegu, tak jak dziewczyny tu zalecaja oszczedzajacy tryb, picie duzej ilosci wody i lekkostrawna dieta bogata w bialko [emoji4] powodzenia![emoji8]
Podziel się: