reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też w invicta :-)Akurat telefony z labu(chociaz były bardzo stresujące) są milym wspomnieniem.Najgorsze te kolejki i problem z umawianiem się na wizyty. Mam u nich jeszcze wizytę w przyszłym tygodniu i PAPPA w kolejnym.No i czekają na nas jeszcze mrozaczki i jajeczka
Fajnie, że ktoś też z invicty, a w Gdańsku? Jak byłam mega spokojna tak teraz to ciągle myślę czy dzwonią z labo, co tam wyszło i czy w ogóle wyszło, teraz mogę się przyznać że mam stres i to mega!!!

@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej

DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie

@chlopkers faktycznie źle napisałam :p już jutro będzie poprawione ! ❤

@koliber091987 już dziś rano byłaś widoczna w kalendarzu, zapisałam Cię już wcześniej

DZIEWCZYNY nie bez powodu pisze kontrola kalendarza.. proszę o sprawdzanie czy jesteście w kalendarzu bo robię milion screenow i potem się idzie pogubić więc jeżeli jesteście to OK i jeżeli zmienia Wam się wizyta to też proszę o poinformowanie

@chlopkers faktycznie źle napisałam :p już jutro będzie poprawione ! ❤
Fakt, dopiero jak nadrobiła zaległości to zobaczyłam, sorki ;)

Dziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??

Dziewuchii, dzwonili z labo, na 10 komórek 6 się zapłodniło prawidłowo, 4 były nieprawidłowe, dziś nie sprawdzają zarodków, jutro to robią więc czekam do jutra. Pewnie jeszcze wszystko może się wydarzyć, prawda? Niektóre w 3 dobie i nawet w piątej odpadają??
Może ale nie musi więc cały czas trzeba być dobrej myśli ✊✊✊ :)

@chlopkers faktycznie źle napisałam [emoji14] już jutro będzie poprawione ! [emoji173]
A możesz mnie wpisać na transfer w poniedziałek? :)

Cudzie trwaj ❤❤❤
7dpt beta 37.4 progesteron 44.4
8dpt beta 66.7
9dpt beta 112.5 progesteron 37.7
❤❤❤❤
Myslicie zeby sie dopchac jeszcze progesteronem ?
Biore 3x3 luteine podjezykowa 50mg
3x3 ultrogestan 100mg
1x prolutex
Co daje 1250 mg dziennie moze tak dodatkowa kapsuleczka ultrogestanu do kazdego podania ?

reklama
Do góry