reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm :), serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami:), od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
Jest ok :-) Ja miałam transfer 5dniowej blastki 19.04 i na wczorajszym usg wyszedł 9t3d.

Ja pierdo...lę jak się kur... CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIOLE Koniczynko i juz się nie stresuj ;D
Krótko zwięźle i na temat;)

Przekichane. Ja bez ciąży wiecznie miałam mdłości i narzekam, że mi niedobrze. Dopiero jak zrezygnowałam z kawy to się poprawiło. Ale to co jest teraz to masakra .
Ja mialam.jeszcze najgorzej przed ospa bo gdzies tydzieb wczesniej nie moglam nic jesc, jedynie jablka mi.wchodzily i jak bylo dobrze ti ze 2 na dzień zjadlam i potem tak mnie naviagalo i zolcia wymiotowalam. Dzięki ciazy wien co to znaczy wstret di jedzenia. Ja kocham makaron,kiedys zjadlam pol kg swiderkow z jednym talerzen pomidorowej i jeszcze zupy mi.zostało a w tym czasie nawey na reklamy makaronu mie moglam patrzec. Co ciekawe mowilam o tym na szkole rodzenia i mi babka powiedziala ze moze to oznaczac ze nie toleruje glutenu.

reklama
Do góry