reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Melduję się po USG, mój mały skarb ma już 3 cm :), serducho bijeb167, strasznie smiesznie machał rękoma i nogami:), od transferu mi wychodzi 10tc 6d, a na USG było, że to 9 tc6d- czy to w porządku? Bo lekarz twierdził, że to w porządku, ale mi się coś nie zgadza. 15 kwietnia miałam transfer 5dniowej blastki
Jest ok :-) Ja miałam transfer 5dniowej blastki 19.04 i na wczorajszym usg wyszedł 9t3d.

Ja pierdo...lę jak się kur... CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIOLE Koniczynko i juz się nie stresuj ;D
Krótko zwięźle i na temat;)

Przekichane. Ja bez ciąży wiecznie miałam mdłości i narzekam, że mi niedobrze. Dopiero jak zrezygnowałam z kawy to się poprawiło. Ale to co jest teraz to masakra .
Ja mialam.jeszcze najgorzej przed ospa bo gdzies tydzieb wczesniej nie moglam nic jesc, jedynie jablka mi.wchodzily i jak bylo dobrze ti ze 2 na dzień zjadlam i potem tak mnie naviagalo i zolcia wymiotowalam. Dzięki ciazy wien co to znaczy wstret di jedzenia. Ja kocham makaron,kiedys zjadlam pol kg swiderkow z jednym talerzen pomidorowej i jeszcze zupy mi.zostało a w tym czasie nawey na reklamy makaronu mie moglam patrzec. Co ciekawe mowilam o tym na szkole rodzenia i mi babka powiedziala ze moze to oznaczac ze nie toleruje glutenu.

reklama
Do góry