reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bidula. Ja z kolei jadła bym za 2, ciagle glodna
Wszystko przed Toba kochana:laugh2: na poczatku ciazy tez mialam taki apetyt:) potem byl okres wstretu to jedzenia, zapachów i wogole a teraz? Np pani @zylwia na ibstagrama rzuci zdjecie z McDonalda i babo idzie sie wsciec i trza zajechac cos kupic. Teraz mi sie cholerne chce tego.pycha serka panierowanego ale mam zawalony piec bo dzis 18kg truskawek przerobilam i jest wielki garnek z kompotami na piecu a mężu śpi i nie ma mi.kto miejsca na piecu zrobic na patelnie

Wszystko przed Toba kochana:laugh2: na poczatku ciazy tez mialam taki apetyt:) potem byl okres wstretu to jedzenia, zapachów i wogole a teraz? Np pani @zylwia na ibstagrama rzuci zdjecie z McDonalda i babo idzie sie wsciec i trza zajechac cos kupic. Teraz mi sie cholerne chce tego.pycha serka panierowanego ale mam zawalony piec bo dzis 18kg truskawek przerobilam i jest wielki garnek z kompotami na piecu a mężu śpi i nie ma mi.kto miejsca na piecu zrobic na patelnie
no już nie powiem kto wstawia jakieś nalesniczki piczki i w ogóle :laugh2:

Dziś mam 8t0d i od ok. 4 dni jest kiepsko, ale najgorzej chyba dziś. Pije imbir z cytryna, jem migdały i raczej nic to nie daje. A gdzie to do 13 tygodnia wytrzymać..? :surprised:
Zdrowa ciąża to zazwyczaj wymioty :-) Ja wymiotowalam do 25 tc teraz nadal się zdarza ale już mniej. Nie zjadłam żadnego leku. Miałam tylko kroplówki bo byłam bliska odwodnieniu i schudłam 9kg. Nie żałuję żadnej chwili spędzonej nad wc :-)

Cześć. Od kilku dni Was czytam. Chciałbym dołączyć. My staramy się ok 3 lata. Próbowaliśmy stymulowania, ale się nie udało. Zdecydowaliśmy się na klinikę niepłodności. Ze względu i na mnie i na męża zostaliśmy przekierowani na in vitro. Dzisiaj mam zabieg pobrania komorek. W sumie to już się zbieramy do wyjścia. Niestety wiem, że w tym miesiącu nie będę miała ich podanych, ze względu na hiperstymulacje, lekarz boi się o mnie i woli poczekać. Tak się boję, nigdy nie byłam pod narkoza. Proszę trzymajcie za mnie kciuki.

Cześć. Od kilku dni Was czytam. Chciałbym dołączyć. My staramy się ok 3 lata. Próbowaliśmy stymulowania, ale się nie udało. Zdecydowaliśmy się na klinikę niepłodności. Ze względu i na mnie i na męża zostaliśmy przekierowani na in vitro. Dzisiaj mam zabieg pobrania komorek. W sumie to już się zbieramy do wyjścia. Niestety wiem, że w tym miesiącu nie będę miała ich podanych, ze względu na hiperstymulacje, lekarz boi się o mnie i woli poczekać. Tak się boję, nigdy nie byłam pod narkoza. Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Będzie wszystko dobrze, narkozę masz tylko koło 15min.myśl o tym, że już bliżej transferu i że to już się dzieje hih mi to pomogło. Daj znać jak po wszystkim i po pobraniu nie przemęczaj się, owocnego brania!!! ;)

reklama
Witaj, kciuki trzymamy mocne, nic nie bój - to tylko chwila przyjemnego snu, gorzej będzie potem, bo jak dużo jajek to możesz odczuwać brzuch przez kilka dni. Miłych snów :) A jaki u Was problem zdiagnozowany?

Do góry