No już nie było nic ponad 4 tyg więc delikatnie próbowaliśmy i teraz boli wzięłam czopek i leżę może puści ale nie było ostro tylko delikatnie i w trakcie mnie nie bolało jak nie urok to sraczka mam już dośćChoinka bo może cos tam sie podraznilo po malym co nie co
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
A gdzie jesteś Jodzia? U kogo się leczysz? Jak się czujesz w ogóle? [emoji2]A myślałem ze może tam gdzie ja bo podobne leku miałyśmy :-) ale niestety nie.
Koniczyna82
Na szczęście za tydzień mam wizyte u pani dr z Novum a za dwa tygodnie kazał mi znowu przyjść gin z dziś u którego prowadzę ciąże. To co tydzień mnie uspokojąNo troszkę i na chwilę :-)
u mnie tak z tydzień trwał ten stan odetchnięcia ;-)
Ale z termoobiegiem ?Przspis na beze
6 bialek, 1,5 szklanki cukru (najlepiej drobny), szczypta soli, 1 lyzka maki ziemniaczanej, sok z polowki cytryny.
Posolone bialka ubijam mikserem z cukrem. Cukier dodaje powoli... Lyzka po lyzce.
Koncze miksowac jak piana jest sztywna. Dodaje teraz lyzke maki ziemniaczanej i sok z cytryny i delikatnie mieszM. Wykladam mase na papier do pieczenia.
Wstaaiam do piekarnika nagrzanego na 100 stopni gora-dol. I teraz nastawiam puekarnik na 140 stopni i pieke 90 min. Po tym czasie bezy nie wyciagam z piekarnija tylko stygnie sobie razem z nim
Dziś mam 8t0d i od ok. 4 dni jest kiepsko, ale najgorzej chyba dziś. Pije imbir z cytryna, jem migdały i raczej nic to nie daje. A gdzie to do 13 tygodnia wytrzymać..?A mogę zapytać od kiedy masz mdłości?
Od jakiś 4 dni jest kiepsko. A dziś mam 8t0d.A mogę zapytać od kiedy masz mdłości?
misis188
Ja wymiotowalam od 7 do 14 tcDziś mam 8t0d i od ok. 4 dni jest kiepsko, ale najgorzej chyba dziś. Pije imbir z cytryna, jem migdały i raczej nic to nie daje. A gdzie to do 13 tygodnia wytrzymać..?
Pytam bo mnie też dziś mdli, wymiotowałam.Ale chyba coś mi zaszkodziło bo na takie objawy to chyba za wcześnie.Dziś mam 8t0d i od ok. 4 dni jest kiepsko, ale najgorzej chyba dziś. Pije imbir z cytryna, jem migdały i raczej nic to nie daje. A gdzie to do 13 tygodnia wytrzymać..?
Przekichane. Ja bez ciąży wiecznie miałam mdłości i narzekam, że mi niedobrze. Dopiero jak zrezygnowałam z kawy to się poprawiło. Ale to co jest teraz to masakra .Ja wymiotowalam od 7 do 14 tc
reklama
izabella87
Na szczęście za tydzień mam wizyte u pani dr z Novum a za dwa tygodnie kazał mi znowu przyjść gin z dziś u którego prowadzę ciąże. To co tydzień mnie uspokoją
Czyli ta pierwsza wizyta w klinice tez u Ciebie wypada po 8tc? Bo wcześniej nie byłaś w klinice ?
Podziel się: