reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przspis na beze :)
6 bialek, 1,5 szklanki cukru (najlepiej drobny), szczypta soli, 1 lyzka maki ziemniaczanej, sok z polowki cytryny.
Posolone bialka ubijam mikserem z cukrem. Cukier dodaje powoli... Lyzka po lyzce.
Koncze miksowac jak piana jest sztywna. Dodaje teraz lyzke maki ziemniaczanej i sok z cytryny i delikatnie mieszM. Wykladam mase na papier do pieczenia.
Wstaaiam do piekarnika nagrzanego na 100 stopni gora-dol. I teraz nastawiam puekarnik na 140 stopni i pieke 90 min. Po tym czasie bezy nie wyciagam z piekarnija tylko stygnie sobie razem z nim :)
Ale z termoobiegiem ?
 
reklama
Do góry