reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mnie mdlilo do 13tyg, nie wymiotowalam, mialam tylko mdlosci i zawroty glowy. Jedz czesto i malo, migdaly pomagaja, woda z cytyna i imbirem swiezym. Jesli nie wymiotujesz to.czopki odpusc.
To chwilowy stan, a mdlosci to objaw zdrowej ciazy wiec ciesz sie [emoji4]
Mi maz zapodal raz wode z cytryna na moje mdlisci to musialam.sie drzwi trzymac zeby sie niw przewrocic. Straszne to bylo a bidok chciak mi ulzyc bo wyczytał ze pomaga-ale na mnie nic nie dzualalo

reklama
Dziewczyny, ale się fatalnie czuje :oo:
Mdłości mam non stop, nie ma chwili spokoju. Już nawet z łóżka nie mam siły wstawać. Czy myślicie, że bez konsultacji z lekarzem mogłabym brać czopki przeciwwymiotne czy jakoś tak? Koleżanka chce mnie potraktować, ale nie wiem..? Zresztą jak ja nie wymiotuję to nie wiem czy pomogą...
Są podobno jakieś fantastyczne krople na mdłości, że przechodzi jak ręką odjąl, dziewczyny na styczniowy mamach coś pisały...

Hej dziewczyny wróciłam właśnie z urlopu z mężem i bardzo mnie boli ten jajnik i nadal krwawie wczoraj już było czysto więc było co nie co z mężem i odrazu po zaczęłam znowu krwawic i od rana tak mnie boli jajnik że Ojj czym to może być spowodowane tym torbiel to ja wiem ale czemu aż tak boli gdzie już było prawie dobrze
Choinka bo może cos tam sie podraznilo po malym co nie co

Fiu fiu a ja tu sie zastanawiam czy ktos w Olsztynie w takim razie wystawi mi zla na podstawie samej bety bo do pracy nie chcem wracac a tak caly miesiac jeszcze od rodzinnego ciagnac. Choc ma propozycje zwolnienia od znajomej psychiatry
No ale wolalabym ginekologiczne
A nie chcesz jechac do kliniki pi l4? Wiem.ze masz daleko. A kiedy masz miec wizyte po transferze?

@adansonia a to Twój pierwszy cykl sztuczny?
Ja to juz przestalam zwracac uwage na to co i kiedy mnie boli bo teraz niby 3 miesiace zadnych cukierkow nie biore, a nagle w srodku cyklu bole jak na @.
Mieszaja w organizmach te hormony. Bo o mojej cerze to nawet nie wspomne.
Będzie dobrze!!!!
Tak pierwszy raz podchodzę do mrozaka wcześniej miałam zawsze 2 transfery po punkcji. Nigdy estrofen nie brałam A czuje się jak na owulacje

Mięso gotuję do miękkości, miele. Ten bulion z mięsem doprawiam już.
Cebulkę zesmazam na masełku+trochę oleju.
Do ugotowanego, zmielonego mięsa dodaje cebulę, rosół z ugotowanego mięsa, doprawiam do smaku.
Lepiej pierogi [emoji2]

Mięso nie może być suche. Musi być mokre.
O farsz musi byc troche za slony i za pieprzny wg mnie

Dziewczyny, ale się fatalnie czuje :oo:
Mdłości mam non stop, nie ma chwili spokoju. Już nawet z łóżka nie mam siły wstawać. Czy myślicie, że bez konsultacji z lekarzem mogłabym brać czopki przeciwwymiotne czy jakoś tak? Koleżanka chce mnie potraktować, ale nie wiem..? Zresztą jak ja nie wymiotuję to nie wiem czy pomogą...
Nie bierz czopkow jak nie wymiotujesz. Niestett taki urok ciazy. Ja 7 tygodni wymiotowalam i nie wspominam tego mile alw musisz przetrwac. Probuj ten imbir, wodę z cytryna, suchary lub biszkopty przed wstanieciem z łóżka-moze cos Ci pomoze

reklama
Do góry