reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Koniczyna82 kochana. Nie moglas mi bardziej poprawic dnia. To po prostu niesamowite jak Cie Twoj maly babel zaskoczyl. Ciesze sie z calego calego serca!

@gosia321 rownie cudowne wiesci! Wspaniale! [emoji173]

@Justin87 czekam z nieciepliwoscia i zaciskam kciuki!

@adansonia wiem ze sie denerwujesz ale ciesze sie ze masz zielone swiatlo.
Dzięki kochana ale nastroje mieszane. Po tym esteofenie boli mnie dół brzucha...

reklama
Dziewczyny sama nie wierze
Zarodek 8 mm,
Serce bije 130
Wiek ciazy z usg 6+5, zgodnie z transferem 7+1, chociaż te blastki takie nie rozprężone były i dalekie do wypadania z otoczki ze można by dac im w wyliczeniach dzień i 7+0 przyjąć spokojnie.

W piątek po zarodku śladu nie było...
Ooooo czaaaaaad!!!! Jak ja sie ciesze!!! Moze w piatek siena schowal w kaciku i skubaniutki napedzil nam tu wszystkim stracha! Ojejciu suuuuper!!!!!!

Niestety nie, klasyka. Mięso z łopatki, albo karkówki cebula zesmazona rosół. Doprawiam i gotowe.

Ale zrobię takie jak piszesz. Mielisz wszystko razem? Muszę spróbować. Na codzien pracuje w restauracji i dużo kombinuje, to może być ciekawe.

A jadlyscie pomidorowa z kasza gryczana? OOOOooo kocham [emoji173]
nigdy nie robiłam pierogów... jakże rosół??? bo ja myślałam że tylko mieso podpiec z cebulką :(

@Koniczyna82 kochana. Nie moglas mi bardziej poprawic dnia. To po prostu niesamowite jak Cie Twoj maly babel zaskoczyl. Ciesze sie z calego calego serca!

@gosia321 rownie cudowne wiesci! Wspaniale! [emoji173]

@Justin87 czekam z nieciepliwoscia i zaciskam kciuki!

@adansonia wiem ze sie denerwujesz ale ciesze sie ze masz zielone swiatlo.
Ja też już się trochę niecierpliwię. ;-)

Fiu fiu a ja tu sie zastanawiam czy ktos w Olsztynie w takim razie wystawi mi zla na podstawie samej bety bo do pracy nie chcem wracac a tak caly miesiac jeszcze od rodzinnego ciagnac. Choc ma propozycje zwolnienia od znajomej psychiatry
No ale wolalabym ginekologiczne

Zadzwoń do kliniki że potrzebujesz L4, niech Ci wystawią i prześlą pocztą.

nigdy nie robiłam pierogów... jakże rosół??? bo ja myślałam że tylko mieso podpiec z cebulką :(
Mięso gotuję do miękkości, miele. Ten bulion z mięsem doprawiam już.
Cebulkę zesmazam na masełku+trochę oleju.
Do ugotowanego, zmielonego mięsa dodaje cebulę, rosół z ugotowanego mięsa, doprawiam do smaku.
Lepiej pierogi [emoji2]

Mięso nie może być suche. Musi być mokre.

reklama
Dziewczyny, ale się fatalnie czuje :oo:
Mdłości mam non stop, nie ma chwili spokoju. Już nawet z łóżka nie mam siły wstawać. Czy myślicie, że bez konsultacji z lekarzem mogłabym brać czopki przeciwwymiotne czy jakoś tak? Koleżanka chce mnie potraktować, ale nie wiem..? Zresztą jak ja nie wymiotuję to nie wiem czy pomogą...

Do góry