reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Oj widzę że kogoś dopadło zwątpienie. Inulko kochana na całe szczęście nie można cofnąć czasu i jak mąż dobry to trzeba się cieszyć że jest. Żyjesz bidulko z depresją a to niestety cieżki bagaż który człowieka przygniata w dzień w dzień. Serduszko przecież widzisz że navtym forum tylko niektórym wręcz nielicznym udaje się za pierwszym razem na tym polega ta procedura że trzeba kilka razy podchodzić. Masz dużo komórek nie wierzę że nie tafi się na tą właściwą nawet majaąc endomende. Które to twoje in vitro?Jutro mamy z mezem 7 rocznice 1 spotkania i przez to wszystko chcialabym sie cofnac i nigdy go nie poznac. Chcialabym sie nie obudzic nie mam nadzieji i sily na nic. Jestem zmeczona ciagla walka o wszystko, nie tylko o dziecko, ale o wszystko. Wiem, ze to niepowodzenie to wywolalo i posypala sie lawina, ale nie mam sily dalej zyc i chodzic do znienawidzonej pracy.
misis188
Kochana w ICSI umieszczaja plemnik w komorce jajowej. Oni tez oferuja IMSI ale w tym 2+1 jest chyba tylko icsi. W IMSI jest ten plemnik wyselekcjonowamy, najlepszy plemnik. A to msome to jest badanie nasienia w mega powiekszeniu.czyli pieron wie czy to wychodz na to samo co imsi czy do imsi można jeszcze brac msome
annemarie
Link do: IMSI-MSOME - Morfologiczna ocena plemnika przed ICSI | Badanie nasienia
Imsi i msome to ta sama metoda
W klinice powiedzieli, ze lepiej nawet nie odmrazac tych komorek, bo byly slabej jakosci. Maz zly nie jest, ale poza samymi niepowodzeniami nie mamy nic wspolnego. Do tej kliniki juz chyba nie wroce jaja takie byly na sam koniec, ze juz w ogole mi nerwy siadly. PrzepraszamOj widzę że kogoś dopadło zwątpienie. Inulko kochana na całe szczęście nie można cofnąć czasu i jak mąż dobry to trzeba się cieszyć że jest. Żyjesz bidulko z depresją a to niestety cieżki bagaż który człowieka przygniata w dzień w dzień. Serduszko przecież widzisz że navtym forum tylko niektórym wręcz nielicznym udaje się za pierwszym razem na tym polega ta procedura że trzeba kilka razy podchodzić. Masz dużo komórek nie wierzę że nie tafi się na tą właściwą nawet majaąc endomende. Które to twoje in vitro?
Margit2018
Serduszko nie przepraszaj, tak jak Kyrcia napisała każdy ma taki gorszy dzień i nie ma co się dziwić? Inulko a skąd jesteś, musisz wybrać dobrą klinikę tj. Novum, ciechocinek bo jak masz podejrzenue słabych kom. to takie mniejsze mogą sobie nie poradzić. Serduszko każda z nas czasami przeklina los, bo to wyjątkiwo dotkliwy problem ta niepłodność.W klinice powiedzieli, ze lepiej nawet nie odmrazac tych komorek, bo byly slabej jakosci. Maz zly nie jest, ale poza samymi niepowodzeniami nie mamy nic wspolnego. Do tej kliniki juz chyba nie wroce jaja takie byly na sam koniec, ze juz w ogole mi nerwy siadly. Przepraszam
Jestem z Poznania i mysle teraz o Profesorze Pawelczyku jak tu ktoras dziewczyna doradzala. Nie rozumiem dlaczego to Nas wszystkie tutaj spotyka tak wiele bolu i cierpienia, ciagle niewiadome.
Dziekuje za wszystko i przepraszam wiem, ze Wam samym jest ciezko. Moje malzenstwo wisi na wlosku ja juz na meza patrze pod katem ciaglych porazek i niepowodzen ciagle cos nie fajnego sie przytrafia.
Dziekuje za wszystko i przepraszam wiem, ze Wam samym jest ciezko. Moje malzenstwo wisi na wlosku ja juz na meza patrze pod katem ciaglych porazek i niepowodzen ciagle cos nie fajnego sie przytrafia.
encka86
@Inulka - tu masz namiary do prof.Jestem z Poznania i mysle teraz o Profesorze Pawelczyku jak tu ktoras dziewczyna doradzala. Nie rozumiem dlaczego to Nas wszystkie tutaj spotyka tak wiele bolu i cierpienia, ciagle niewiadome.
Nr do rejestracji - 61 679 11 29
Jest to budynek Nobel Tower
Ul. Dąbrowskiego 77 A, Poznań
Fakt - z terminami jest ciezko - czas oczekiwania jest czasem długi - ale jak wspomnisz ze zalezy Ci na czasie to beda dzwonić jak sie coś zwolni.
Ja Ci polecam z całego serca.
I głowa do góry - każda z nas ma tutaj chwile zwątpienia, i chec rzucenia tego wszystkiego.
Wiec głowa do góry i działaj!
Trzymam za Ciebie kciuki
reklama
Justin87
Dziewczyny też miałam takie przemyślenia ale jesteśmy wyjątkowe pomimo popularnych imion. :*I zawsze było się jedną z wielu, a nie jedna, wyjątkowa
Podziel się: