reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
No ale przy becie blisko 20000 bez echa zarodka to trochę dziwne. No nic, jutro się wyjaśni.Bete masz wysoka na to puste jajo, u mnie po 5 tys zaczela juz zwalniac, 6plus 4 to juz w sumie serducho powinno byczawsze kur***cos
chlopkers
Czasem tak jest, ze czlowiekowi sie odechciewa wszystkiego. Ale nie mysl, ze wolalabys nie spotkac M.. napewno, oprocz uczucia, laczy Was rowniez wiele pieknych chwil, ktore chwilowo sa przysloniete przez problemy.. nie wiem jak pozostale dziewczyny, ale my rowniez mielismy rozne kryzysy w zwiazku z niemoznoscia posiadania dzieci.. myslalas o psychologu? Mi terapia bardzo pomogla uporac sie z wlasnymi demonami i uporzadkowac sobie w glowie rozne sprawy.Jutro mamy z mezem 7 rocznice 1 spotkania i przez to wszystko chcialabym sie cofnac i nigdy go nie poznac. Chcialabym sie nie obudzic nie mam nadzieji i sily na nic. Jestem zmeczona ciagla walka o wszystko, nie tylko o dziecko, ale o wszystko. Wiem, ze to niepowodzenie to wywolalo i posypala sie lawina, ale nie mam sily dalej zyc i chodzic do znienawidzonej pracy.
Trzymam kciuki za Ciebie [emoji173]
koliber091987
Takkk chyba wszystko co najpotrzebniejsze masz hih. To co.do boju!!???!!!! Ja już jestem przed kliniką i niby mam stracha ( przed tą narkozą) a z drugiej strony luz, co ma być to będzie dobrego jajobrania dziołchyJa juz chce to miec za soba, nie lubie narkozy. Tak mysle od rana czy wszystko mam, no ale poza koszula i facetem chyba nic wiecej nie potrzebuje
chlopkers
Moze dowod osobisty jeszcze zabierz, u nas sprawdzali tozsamosc z dowodami [emoji6]Ja juz chce to miec za soba, nie lubie narkozy. Tak mysle od rana czy wszystko mam, no ale poza koszula i facetem chyba nic wiecej nie potrzebuje
Koniczyna82
Przykro mi, zdecydowanie oboje musicie odpoczac. I jeśli coś z tego ma być to trzeba poszukać tych wspólnych rzeczy, bez tego ani rusz...Jutro mamy z mezem 7 rocznice 1 spotkania i przez to wszystko chcialabym sie cofnac i nigdy go nie poznac. Chcialabym sie nie obudzic nie mam nadzieji i sily na nic. Jestem zmeczona ciagla walka o wszystko, nie tylko o dziecko, ale o wszystko. Wiem, ze to niepowodzenie to wywolalo i posypala sie lawina, ale nie mam sily dalej zyc i chodzic do znienawidzonej pracy.
Ja mam odwrotnie, czasem mi się śnii ze cofam się w czasie i mam panikę że zrobię coś źle i niechcący się z mężem nie poznamy, miniemy w życiu. Jest dla mnie najważniejszy, ważniejszy od ciąży, ważniejszy od pracy. Jak widze ze jesteśmy za bardzo zmęczeni walka i oddalamy się od siebie odpuszczam na jakiś czas starania i skupiam się tylko na nas... inaczej by mi załapał mega dola bo zdiagnozowany mamy tylko czynnik męski wiec wiadomo, czasem dopadają go głupie myśli ze lepiej by mi było z kim innym i trzeba je wykopać z rozmachem nawrzeszczec i przytulić.
Myśle ze ważne jest żeby w jakiś sposób zaakceptować że... może się mimo wszystko nie udać. Mimo lat starań nerwów i kasy. I wcześniej przemyśleć co wtedy, co się w życiu ma nie majac dziecka, docenić to, zadbać żeby nie stracić. I jak się to zrobi... wtedy łatwiej walczyć, łatwiej wstawać po upadkach.
Tobie tez dobrych zbiorow My powoli dojezdzamy, troche sie rozkorkowalo, wiec chyba zdazymyTakkk chyba wszystko co najpotrzebniejsze masz hih. To co.do boju!!???!!!! Ja już jestem przed kliniką i niby mam stracha ( przed tą narkozą) a z drugiej strony luz, co ma być to będzie dobrego jajobrania dziołchy
Moze dowod osobisty jeszcze zabierz, u nas sprawdzali tozsamosc z dowodami [emoji6]
Mam, portfel ze wszystkim. Ostatnio jak bylam u nich, to szukaly kobiet po fryzurach i ubiorze, zartujac ze przez rodo nie wolno im teraz w poczekalni wywolywac po nazwisku. Nawet nie wiem, czy to prawda, czy nie tylko zart
chlopkers
Powodzenia! [emoji110] [emoji110] [emoji110]Tobie tez dobrych zbiorow My powoli dojezdzamy, troche sie rozkorkowalo, wiec chyba zdazymy
Mam, portfel ze wszystkim. Ostatnio jak bylam u nich, to szukaly kobiet po fryzurach i ubiorze, zartujac ze przez rodo nie wolno im teraz w poczekalni wywolywac po nazwisku. Nawet nie wiem, czy to prawda, czy nie tylko zart
reklama
Koniczyna82
No ja miałam z imieniem przekichane. Były w klasie 4 Agnieszki, genialna nauczycielka wymyśliła na każda inne zdrobnienie. Na mnie padło Agniesia grrrr. Ileż ja miałam uwag przez to... bo ja uparte dziecko byłam, zaparlam się i nie reagowałamDziewczyny też miałam takie przemyślenia ale jesteśmy wyjątkowe pomimo popularnych imion. :*
To było w klasach 1-3, nauczanie początkowe
Agniesia, tez coś...
Ostatnia edycja:
Podziel się: