reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak miałam świeży transfer, ale ból pojawił się wczoraj pierwszy raz i trzyma cały czas. Myślałam że po nocy przejdzie, ale niestety nie. To samo mam wrażenie. Jakby mózg chciał wyjść oczami.:-(
U mnie tez sie to pojawilo ok 2-3 tygodnie po zakonczeniu stymulacji
Czyli mysle ze to po gonapeptylu. Uuu apap ci niestety za wiele nie pomoze ja zakrywalam sie koldra i probowalam to przespac bo po apapie bolalo tylko troszke mniej

reklama
Mój mąż: jeszcze 12 dni
Ja: do czego kochanie?
Mąż: do mundialu
Ja: do Bety kretynie (zawsze tak mówimy do siebie w zartach i nikt się nie obraża ale się śmiejemy)
Mąż: dobrze się składa, będzie piłkarz
emoji28.png
emoji28.png
emoji28.png
emoji28.png
emoji28.png

Oczywiście betę robię wcześniej, ale myślałam że pomyśli o nas a ten o mundialu
emoji28.png
Mężczyźni ;-)

Witam,

jestem nowa na forum. Co prawda czytam to co piszecie od kilku dobrych dni. Często jest tak że Wasze wiadomości dają mi iskierkę nadziei dla mnie. Mam już mętlik w głowie i nie wiem czy ja mam takiego pecha czy któraś z Was też miała sytuację.
Dlatego postanawiałam się zalogować forum i trochę Was podpytać.
Aktualnie mamy za sobą pierwszą wizytę w klinice. Ja jestem po laparoskopii jajnika usunięcie endometriozy. Od ponad roku staramy się o 2 gie dziecko. Niestety ale robią mi się torbiele krwotoczne. Zrobiliśmy wszystkie badania.
Dostałam receptę na leki do stymulacji miałam zacząć je brać w 2 dc i wczoraj znowu się okazało, że mam torbiel. Lekarz w tej sytuacji oczywiście orzekł, że w tym miesiącu wstrzymujemy się ze stymulacją.
Czy, któraś z Was miała problemy z torbielami ? udało się zrobić jednak stymulację. Boję się, że za miesiąc będzie to samo. Leki wykupione czekają nie powiem, bo pomimo refundacji jednak trochę kosztowały a ja już jestem podłamana, że nic z teog nie wyjdzie.
Ja przez 2 lata miala torbiele... Po ciazy pozamacicznej. 2 razy poronilam. 2 podejscia do in vitro i 12.06 ide na wizyte sprawdzac czu jest serce. Badz dobrej mysli :)

Ja przez 2 lata miala torbiele... Po ciazy pozamacicznej. 2 razy poronilam. 2 podejscia do in vitro i 12.06 ide na wizyte sprawdzac czu jest serce. Badz dobrej mysli :)

miałam nadzieję, że szybko przystąpimy do in vitro. Badania wszystkie przeprowadzone w szybkim tempie. Wszystkie wyniki już mamy. No i wczoraj poszłam na usg żeby sprawdzić czy jest ok a tu klops. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Tylko, że po ponad roku starań to mam jej coraz mniej :(

Somatotropina88 trzymam kciuku za serduszko :)

U mnie tez sie to pojawilo ok 2-3 tygodnie po zakonczeniu stymulacji
Czyli mysle ze to po gonapeptylu. Uuu apap ci niestety za wiele nie pomoze ja zakrywalam sie koldra i probowalam to przespac bo po apapie bolalo tylko troszke mniej
A ja ściskam sobie skronie, nie mogę usnąć bo ból mi nie daje. Oszaleje. Ale ja gonapeptylu nie stosowałam.:-(

Mój mąż: jeszcze 12 dni
Ja: do czego kochanie?
Mąż: do mundialu
Ja: do Bety kretynie (zawsze tak mówimy do siebie w zartach i nikt się nie obraża ale się śmiejemy)
Mąż: dobrze się składa, będzie piłkarz
[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Oczywiście betę robię wcześniej, ale myślałam że pomyśli o nas a ten o mundialu [emoji28]
Och ci faceci oni też bardzo to wszystko przeżywaja tylko w inny sposób. Myślę że bardziej skryty. A przypomnij kiedy miałaś transfer?

reklama
Och ci faceci oni też bardzo to wszystko przeżywaja tylko w inny sposób. Myślę że bardziej skryty. A przypomnij kiedy miałaś transfer?
[emoji173] [emoji173] Wczoraj [emoji173] [emoji173]
7.06 mam zrobić 1 betę

Moj mąż nie jest absolutnie fanem piłki nożnej, ale takie większe grube imprezy jak mundial, czy euro ogląda i nawet mu nie wolno przeszkadzać [emoji28] śmieszny mnie on okropnie w taki czas, szczególnie jak mu umiejętnie przeszkadzam [emoji51] [emoji28]

Do góry