Maryanka
Fanka BB :)
@anita9014 @redferrari Gratulacje dziewczyny. Kciuki za przyrost bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Parzona ma z kolei o wiele więcej kofeiny. Tak źle i tak niedobrzeNa tym świecie wszystko to dziadostwo
No właśnie kiedyś piłam sypana ale ze względu na moją chorobę serca musiałam to ogarnąć i zacząć pić siki czyli rozpuszczalnaParzona ma z kolei o wiele więcej kofeiny. Tak źle i tak niedobrze
Zawsze mam wolne sobotyNo właśnie kiedyś piłam sypana ale ze względu na moją chorobę serca musiałam to ogarnąć i zacząć pić siki czyli rozpuszczalna
A Ty wolne dziś ?
A Ty......Zawsze mam wolne soboty
Ja od kiedy zaczęłam pic kawę to piję rozpuszczalną. Parzona to od wielkiego dzwonu, jak jestem u teściowej, bo oni tak tylko taką piją - mi za bardzo nie podchodzi nawet. Ale jak się kiedys dorobię to sobie zapodam ekspres
To na pewno nie zastrzyk!!! Gratulacje-ja 5dpt miałam 9, a 8 dpt 54, więc Twój wynik jest ok do dpt. Gratki i wypoczywajBeta HCG 37.6 w 7dpt i nadal się zastanawiam czy nie zaklamany przez ovitrelle
To na pewno nie zastrzyk!!! Gratulacje-ja 5dpt miałam 9, a 8 dpt 54, więc Twój wynik jest ok do dpt. Gratki i wypoczywaj[/QUOTE
Mi nie puchła twarz. Ale pogorszyła się cera, teraz już jest lepiej;-)Dziewczyny czy Wam tez tak puchnie twarz ? Nie wiem czy to od leków ? Po transferze? Już nie wiem jak mam się kamuflować :/
Mi nie puchła twarz. Ale pogorszyła się cera, teraz już jest lepiej;-)
Ja ogólnie cała puchnę po transferach.Dziewczyny czy Wam tez tak puchnie twarz ? Nie wiem czy to od leków ? Po transferze? Już nie wiem jak mam się kamuflować :/