reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie :D kiedyś piłam sypana ale ze względu na moją chorobę serca musiałam to ogarnąć i zacząć pić siki czyli rozpuszczalna :D
A Ty wolne dziś ? :D
Zawsze mam wolne soboty ;)
Ja od kiedy zaczęłam pic kawę to piję rozpuszczalną. Parzona to od wielkiego dzwonu, jak jestem u teściowej, bo oni tak tylko taką piją - mi za bardzo nie podchodzi nawet. Ale jak się kiedys dorobię to sobie zapodam ekspres :)

Zawsze mam wolne soboty ;)
Ja od kiedy zaczęłam pic kawę to piję rozpuszczalną. Parzona to od wielkiego dzwonu, jak jestem u teściowej, bo oni tak tylko taką piją - mi za bardzo nie podchodzi nawet. Ale jak się kiedys dorobię to sobie zapodam ekspres :)
A Ty...... :D
Ja mam ekspres...w piwnicy :laugh2: nie mam miejsca w kuchni więc czeka aż się wyprowadzimy :laugh2:

Dziewczyny czy Wam tez tak puchnie twarz ? Nie wiem czy to od leków ? Po transferze? Już nie wiem jak mam się kamuflować :/

reklama
Do góry