Ja nie jadłam więcej, tak jak normalnie a mimo tego przytyłam. Nie jakoś bardzo dużo ale troszkę czuje po sobie. Może to i woda. Nie mam pojęcia. I piersi, w życiu nie miałam takich. Czuje się jak Pamela Anderson w czasach jej świetności;-)To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kgTo jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
Podejrzewam że u każdej inaczej to przebiega. Tak jak reakcja na stymulację i różne inne rzeczy. Każda z nas ma swoją własną historię. Ale oczywiście rady zawsze się przydają;-)Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kgmam nadzieję, że teraz przy drugiej będzie tak samo! A po transferach to była typowa woda i opuchlizna, do tego chyba zaległości w jelitach. Z jedzeniem sie pilnowałam, żeby nie podjadać znajdowałam sobie zajęcie - a to forum, a to książka itp
W ogóle pracę mam na kuchni więc nie ma opcji nie podjadać, bo wszystkiego muszę próbować po kilka razy :/ w domu łatwiej się pilnować
no i piję dużo, czasem to uczucie głodu to złudzenie i tak naprawdę chce się pić, więc polecam się zaprzyjaźnić z butlą wody
jak nie wchodzi niegazowana to lekko gazowana się sprawdza
![]()
@redferrari to już nie zastrzyk
Gratuluje i czekam na przyrost
gosia321
Ja przy pierwszej stymulacji schudlam 8kg takze bylam w szoku ale to pewnie przez stres zwiazany z cala procedura. Przy kolejnych tez nie tylam spadalo juz troche mniej kg. Ale po kazdym transferze byla wodna opuchlizna i pewnie ta progesteronowo zastojowa w jelitach tez.Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kgmam nadzieję, że teraz przy drugiej będzie tak samo! A po transferach to była typowa woda i opuchlizna, do tego chyba zaległości w jelitach. Z jedzeniem sie pilnowałam, żeby nie podjadać znajdowałam sobie zajęcie - a to forum, a to książka itp
W ogóle pracę mam na kuchni więc nie ma opcji nie podjadać, bo wszystkiego muszę próbować po kilka razy :/ w domu łatwiej się pilnować
no i piję dużo, czasem to uczucie głodu to złudzenie i tak naprawdę chce się pić, więc polecam się zaprzyjaźnić z butlą wody
jak nie wchodzi niegazowana to lekko gazowana się sprawdza
![]()
Teraz przy poprzednim transferze odkrylam wspanialy sposob na to przy okazji zbijania homocysteiny na wszelki wielki
Polecam wszystkim moze na kogos zadziala tak zbawiennie jak na mnie
Teraz tez pije buteleczke dziennie
izabella87
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzić
Tak robię ale jak widać na mnie nie działa :/
izabella87
To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
Jak dla mnie to zatrzymanie wody i opuchlizna
koliber091987
Dzięki dziewuchi za radyAle faktycznie tez mam problem z opróżnieniem...jakby metabolizm zwolnił...
reklama
Margit2018
Vorreiavereundimbo co u twoich maluchów. Mocno cały czas trzymam kciukiSuper! Gratuluję! Piękny prezent na dzień matki![]()
Podziel się: