Ja nie jadłam więcej, tak jak normalnie a mimo tego przytyłam. Nie jakoś bardzo dużo ale troszkę czuje po sobie. Może to i woda. Nie mam pojęcia. I piersi, w życiu nie miałam takich. Czuje się jak Pamela Anderson w czasach jej świetności;-)To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kg mam nadzieję, że teraz przy drugiej będzie tak samo! A po transferach to była typowa woda i opuchlizna, do tego chyba zaległości w jelitach. Z jedzeniem sie pilnowałam, żeby nie podjadać znajdowałam sobie zajęcie - a to forum, a to książka itp W ogóle pracę mam na kuchni więc nie ma opcji nie podjadać, bo wszystkiego muszę próbować po kilka razy :/ w domu łatwiej się pilnować no i piję dużo, czasem to uczucie głodu to złudzenie i tak naprawdę chce się pić, więc polecam się zaprzyjaźnić z butlą wody jak nie wchodzi niegazowana to lekko gazowana się sprawdzaTo jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
Podejrzewam że u każdej inaczej to przebiega. Tak jak reakcja na stymulację i różne inne rzeczy. Każda z nas ma swoją własną historię. Ale oczywiście rady zawsze się przydają;-)Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kg mam nadzieję, że teraz przy drugiej będzie tak samo! A po transferach to była typowa woda i opuchlizna, do tego chyba zaległości w jelitach. Z jedzeniem sie pilnowałam, żeby nie podjadać znajdowałam sobie zajęcie - a to forum, a to książka itp W ogóle pracę mam na kuchni więc nie ma opcji nie podjadać, bo wszystkiego muszę próbować po kilka razy :/ w domu łatwiej się pilnować no i piję dużo, czasem to uczucie głodu to złudzenie i tak naprawdę chce się pić, więc polecam się zaprzyjaźnić z butlą wody jak nie wchodzi niegazowana to lekko gazowana się sprawdza
@redferrari to już nie zastrzyk Gratuluje i czekam na przyrost
gosia321
Ja przy pierwszej stymulacji schudlam 8kg takze bylam w szoku ale to pewnie przez stres zwiazany z cala procedura. Przy kolejnych tez nie tylam spadalo juz troche mniej kg. Ale po kazdym transferze byla wodna opuchlizna i pewnie ta progesteronowo zastojowa w jelitach tez.Ja przy stymulacji schudłam jakieś 3-4kg mam nadzieję, że teraz przy drugiej będzie tak samo! A po transferach to była typowa woda i opuchlizna, do tego chyba zaległości w jelitach. Z jedzeniem sie pilnowałam, żeby nie podjadać znajdowałam sobie zajęcie - a to forum, a to książka itp W ogóle pracę mam na kuchni więc nie ma opcji nie podjadać, bo wszystkiego muszę próbować po kilka razy :/ w domu łatwiej się pilnować no i piję dużo, czasem to uczucie głodu to złudzenie i tak naprawdę chce się pić, więc polecam się zaprzyjaźnić z butlą wody jak nie wchodzi niegazowana to lekko gazowana się sprawdza
Teraz przy poprzednim transferze odkrylam wspanialy sposob na to przy okazji zbijania homocysteiny na wszelki wielki codziennie butelka soku z buraka i nie mialam problemow z progesteronowym zatwardzem
Polecam wszystkim moze na kogos zadziala tak zbawiennie jak na mnie
Teraz tez pije buteleczke dziennie
izabella87
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzić
Tak robię ale jak widać na mnie nie działa :/
izabella87
To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
Jak dla mnie to zatrzymanie wody i opuchlizna
koliber091987
Dzięki dziewuchi za rady tylko ten sok z buraka, skąd go wZiąć bo jak narazie w ogródku brak a kurczę w sklepie też.nie widziałam, ale coś się wymyśli. I ta dieta.to też racja, no i zajęcie jakieś żeby nie siedzieć i nie podjadać hih no i te słodkie ;( hiha.można biegać w trakcie stymulacji czy raczej nie bardzo?Ale faktycznie tez mam problem z opróżnieniem...jakby metabolizm zwolnił...
reklama
Margit2018
Vorreiavereundimbo co u twoich maluchów. Mocno cały czas trzymam kciukiSuper! Gratuluję! Piękny prezent na dzień matki
Podziel się: