Ja nie puchne, ale przytyć prztylam napewno. Nawet się nie ważęJa ogólnie cała puchnę po transferach.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Ogólnie też przytyłam, po transferze też mi się wydawało, że znowu przytyłam ale po odstawieniu leków okazało się, że to woda i już mam 3 kg mniej, prawie z dnia na dzień.Ja nie puchne, ale przytyć prztylam napewno. Nawet się nie ważę
izabella87
Ja nie puchne, ale przytyć prztylam napewno. Nawet się nie ważę
Ja gorzej wyglądałam po tych lekach przed punkcją to był dramat i dodatkowe kg teraz luzik tylko ta twarz mama mówi ze pije alko za dużo haha nic nie wie wiec szuka mi wytłumaczenia
Hahaha no tak zawsze winny jest alkohol.;-) Ja i po tych przed punkcja i po tych chyba też. No ale kochanego ciałka nigdy nie za wiele;-)Ja gorzej wyglądałam po tych lekach przed punkcją to był dramat i dodatkowe kg teraz luzik tylko ta twarz mama mówi ze pije alko za dużo haha nic nie wie wiec szuka mi wytłumaczenia
dżoasia
haha u mnie chyba będzie stał w salonie bo też nie mam za bardzo miejsca albo od razu w sypialni - będę mieć codziennie kawę do łóżka bez wstawaniaA Ty......
Ja mam ekspres...w piwnicy nie mam miejsca w kuchni więc czeka aż się wyprowadzimy
dżoasia
Mi się od progesteronu zawsze masakrycznie zbiera woda i przemiana materii spada do 0. A tobie może buzia się zaokrągliła od ciągłego uśmiechania od wyników bety?Dziewczyny czy Wam tez tak puchnie twarz ? Nie wiem czy to od leków ? Po transferze? Już nie wiem jak mam się kamuflować :/
izabella87
Mi się od progesteronu zawsze masakrycznie zbiera woda i przemiana materii spada do 0. A tobie może buzia się zaokrągliła od ciągłego uśmiechania od wyników bety?
Heheh kolejny argument, ale dziś mąż po 2 dniach jak mnie nie widział mówi ze faktycznie jestem spuchnięta na twarzy i ja tez już zaczęłam to zauważać, no cóż wole być okrągła niż chuda i bez dzieci
redferrari
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzićHeheh kolejny argument, ale dziś mąż po 2 dniach jak mnie nie widział mówi ze faktycznie jestem spuchnięta na twarzy i ja tez już zaczęłam to zauważać, no cóż wole być okrągła niż chuda i bez dzieci
reklama
koliber091987
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzić
To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?
Podziel się: