reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja gorzej wyglądałam po tych lekach przed punkcją to był dramat i dodatkowe kg :D teraz luzik tylko ta twarz :p mama mówi ze pije alko za dużo haha :D nic nie wie wiec szuka mi wytłumaczenia :D
Hahaha no tak zawsze winny jest alkohol.;-) Ja i po tych przed punkcja i po tych chyba też. No ale kochanego ciałka nigdy nie za wiele;-)

Mi się od progesteronu zawsze masakrycznie zbiera woda i przemiana materii spada do 0. A tobie może buzia się zaokrągliła od ciągłego uśmiechania od wyników bety? :D

Heheh :) kolejny argument, ale dziś mąż po 2 dniach jak mnie nie widział mówi ze faktycznie jestem spuchnięta na twarzy i ja tez już zaczęłam to zauważać, no cóż wole być okrągła niż chuda i bez dzieci :)

Heheh :) kolejny argument, ale dziś mąż po 2 dniach jak mnie nie widział mówi ze faktycznie jestem spuchnięta na twarzy i ja tez już zaczęłam to zauważać, no cóż wole być okrągła niż chuda i bez dzieci :)
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzić

reklama
Pij dużo wody 2 litry minimum zrezygnuj z kawy i herbaty i zacznie schodzić

To jednak to nie pogłoski, że kilogramów przybywa?! Ale powiedzcie, tyjecie w sensie tłuszczu przez to że jest większy apetyt przez te tabletki i jecie więcej czy to jest opuchlizna? Będę wdzięczna za.odp.żeby wiedzieć czego się spodziewać, bo i tak nie jestem zbyt szczupła, a nie chciałbym się roztyć, bo to później ciężko w tej ciąży taka gruba, chodzić i to chyba dla dziecka też nie dobrze co?

Do góry