Ja piłam normalnie ( pije tylko rozpuszczalne) Ale jakoś w drugim trymestrze mam mniejszego smaka i pije tylko jak ktoś do mnie przyjdzie albo ja jestem w gościachJuż chyba ostatnio pytałam, pijecie kawe po pozytywnych betach ?
reklama
@anita9014 pięknie !! Gratuluję !! ❤ pielny dzień Mamy
Never give up
Fanka BB :)
misis188
Tak mozesz 2 kawki dziennie wypicJuż chyba ostatnio pytałam, pijecie kawe po pozytywnych betach ?
misis188
Sprobuj sie przerzucić na parzona bo rozpuszczalna to jest straszne dziadostwoJa piłam normalnie ( pije tylko rozpuszczalne) Ale jakoś w drugim trymestrze mam mniejszego smaka i pije tylko jak ktoś do mnie przyjdzie albo ja jestem w gościach
Na tym świecie wszystko to dziadostwoSprobuj sie przerzucić na parzona bo rozpuszczalna to jest straszne dziadostwo
Co ty gadasz, jakie kiepsko? Lepiej mniej komorek a lepszej jakosci niz naprodukowac duzo ale dziadostwa i jeszcze z hiperka wyladowac w szpitalu. Monia, przeciez wszystki jest w porzadku. Wystaw buzię do sloneczka i usmiechnij sie :*
Do smiechu to mi nie jest przez mojego nieszczesnego zeba Oj, dzis sie zdenerwowalam na dentyste. Bylam po wizycie w klinice u dentysty, a tutaj zamkniete (mimo iz rzekomo pracowac dzis powinni!) a mnie zab boli, plomba za wysoka, grysc nie moge, a jeszcze zuchwa albo raczej sliniaki spuchniete, bo chyba to kanalowe nie tak dokonca poskutkowalo. W poniedzialek lece po pracy z zdjeciem RTG do nich i niech sie tym zajma.
Ja juz nie pamietam, ale chyba poprzednio bylo cos ok 18-20 widocznych, ale nie dam sobie reki uciac. Kiepska mam pamiec. Oczywiscie ciesze sie, ze wogole sa, teraz oby jak najwiecej bylo dojrzalych.Wydaje mi sie ze jest ok [emoji4] ale to niech bardziej dosw dziewczyny sie wypowiedza [emoji5]
Wlasnie, i tu kolejny stres bedzie Powiedzcie mi, czy po pierwszej obserwacji, moga jeszcze jakies sie uchowac sie, tzn dochodza jeszcze jakies, czy to juz ilosc ostateczna i juz tylko dorastaja?Nie liczy się ilość a jakość kochana [emoji2] [emoji110]
Ano, nie bylabym soba, gdybym nie widziala wszystkiego w ciemnych barwach Staram sie troche usmiechac, oczywiscie na ile zab mi pozwala i moja depresja, ale trudno jest. Wpadam faktycznie od jednego stresa do drugiego.Felia jakie kiepsko? Toż to prawie drużyna piłkarska. Buziaki i uszy do góry.
Chcialam was jeszcze zapytac co do wynikow hormonow. Mam takie oto wartosci:
Estradiol 10.38 pg/ml
FSH 3.10 mIU/ml
LH 0.784 mIU/ml
Wyniki sa z pobrania krwi 22 maja. Jak tak patrze na podane normy to LH mam na kazda z wyszeczgolnionych faz za malo Moga byc takie wyniki? Dzis mi pobierali krew tylko pod estradiol.
Hooope86
Oczywiście nie martw się. To początek stymulacjiDo smiechu to mi nie jest przez mojego nieszczesnego zeba Oj, dzis sie zdenerwowalam na dentyste. Bylam po wizycie w klinice u dentysty, a tutaj zamkniete (mimo iz rzekomo pracowac dzis powinni!) a mnie zab boli, plomba za wysoka, grysc nie moge, a jeszcze zuchwa albo raczej sliniaki spuchniete, bo chyba to kanalowe nie tak dokonca poskutkowalo. W poniedzialek lece po pracy z zdjeciem RTG do nich i niech sie tym zajma.
Ja juz nie pamietam, ale chyba poprzednio bylo cos ok 18-20 widocznych, ale nie dam sobie reki uciac. Kiepska mam pamiec. Oczywiscie ciesze sie, ze wogole sa, teraz oby jak najwiecej bylo dojrzalych.
Wlasnie, i tu kolejny stres bedzie Powiedzcie mi, czy po pierwszej obserwacji, moga jeszcze jakies sie uchowac sie, tzn dochodza jeszcze jakies, czy to juz ilosc ostateczna i juz tylko dorastaja?
Ano, nie bylabym soba, gdybym nie widziala wszystkiego w ciemnych barwach Staram sie troche usmiechac, oczywiscie na ile zab mi pozwala i moja depresja, ale trudno jest. Wpadam faktycznie od jednego stresa do drugiego.
Chcialam was jeszcze zapytac co do wynikow hormonow. Mam takie oto wartosci:
Estradiol 10.38 pg/ml
FSH 3.10 mIU/ml
LH 0.784 mIU/ml
Wyniki sa z pobrania krwi 22 maja. Jak tak patrze na podane normy to LH mam na kazda z wyszeczgolnionych faz za malo Moga byc takie wyniki? Dzis mi pobierali krew tylko pod estradiol.
Mi z 5 na początku zrobiło się 15 chyba
redferrari
Beta HCG 37.6 w 7dpt i nadal się zastanawiam czy nie zaklamany przez ovitrelle
reklama
koliber091987
No i po wizycie, kolejna w srode. Jest ok 13 pecherzykow, wiec kiepsko chyba. Poprzednim razem bylo wiecej. Punkcja miedzy sobota a poniedzialkiem przyszlym.
Witaj, ja mam podejrzenie 14-15 pęcherzyków więc mniej więcej tyle samo, musimy wierzyć że będzie dobrze, ja jadę na kontrolę w piątek hih dzień dziecka, ciekawe czy zrobią nam prezent trzymam za wszystkich kciuki!!!!
Podziel się: