reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny:-D
Dopytałam się co z tą mojà morfologią i się okazało że anemia i coś tam jeszcze oczywiście nie zapamiętałam ,noi nie wychodze dzisiaj tylko może jutro,wolą mnie poobserwować i zobaczyć jak morfologia wyjdzie jutro:hmm:czyli od jutra żrem wątrubę przegryzając sałatą popijając burakiem :biggrin2:z dodatkiem jaja:-pa na deser sok z pietruszki:yes:może któraś z was miała anemię i pamięta co mniej więcej jeść? Będę wdzięczna:yes:
Nie wiem czy nie slyszalam jeszcze o szpinaku i cielecinie. I upewnij sie czy mozesz jesc watrobke. Wydaje mi sie ze nie.
Co do odzywiania znajoma z pracy ktora miala anemie w ciazy, mowila ze pomimo bardzo zdrowego jedzenie nastawionego na zelazo i tak miala anemie i dostawala zelazo w lekach.

reklama
Hejka dziewczyny 16 dzień jak się spóźnia okres czysto nic nawet plamienia dalej biorę primolut nor i czekam brzuch już mega bolał dzisiaj ale wzięłam przeciwbólowe i cisza nic do dupy z tym wszystkim czy to normalne że jeszcze go nie mam ??? Co o tym sądzicie ostatnio jak byłam w szpitalu to endometruym miało 7.4 a torbiel bez zmian czyli 3.02 na 3
Wydaje mi sie ze to moze byc spowodowane ta wredną torbielą:(

Nie wiem czy nie slyszalam jeszcze o szpinaku i cielecinie. I upewnij sie czy mozesz jesc watrobke. Wydaje mi sie ze nie.
Co do odzywiania znajoma z pracy ktora miala anemie w ciazy, mowila ze pomimo bardzo zdrowego jedzenie nastawionego na zelazo i tak miala anemie i dostawala zelazo w lekach.
No właśnie też powinni dać mi jakieś leki, może przy wypisie dadzą a jak nie to poprosze lekarza na wizycie w poniedziałek, jakoś do niego mam większe zaufanie:-) :)
niech tylko ta morfologia sie poprawi do jutra albo chociaż nie spadnie:tak: a w poniedziałek powtórze ja znowu

Jest tez troche droższa opcja - wynik w 5 dni roboczych ale kosztuje to troche drozej. Ja bralam jeszcze pakiet konsultacji z genetykiem i kosztowalo to ok 100 zl wiecej niz standardowy pakiet (nie moglam czekać 14 dni na wynik)
Juz zamowilam ten pakiet przyspieszony. O stowke wiecej [emoji5] ale wynik bedzie do 5 dni roboczych

@Malaja32 klinika nie może odmówić Ci wydania ksera dokumentacji medycznej. Procedura jest taka, że albo mają własne druki, które musisz wypełnić lub po prostu napisać pismo, że zwracasz się o wykonanie kserokopii Twojej dokumentacji medycznej. Zazwyczaj mają 7 dni na wykonanie tego. Jest też często możliwość wglądu i możesz zrobić sobie zdjęcia. Podstawowe prawo pacjenta :-)

Dzwonili z Ciechocinka. Mamy 6 zarodków,5 jest 4komórkowych,a jeden 2komórkowy. Wszystkie jak na razie klasy A. Jutro,czyli w 3 dobie zamrozimy 2,a resztę będziemy trzymać do 5tej doby. Kurczaki trudno tak podjąć decyzję,ale u nas jest czynnik męski,więc chyba lepiej będzie je trochę dłużej potrzymać niż transferować zarodki,które i tak mogłyby nie mieć szans na rozwój.
Ołłłłłł jeeeeeeeee!!! No to teraz czekamy na przelot do bazy w następnym cyklu!! Trzymam kciukaski za wszystkie bąbele!!

reklama
Do góry