reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobrze mówią,ciesz się,że nie masz mdłości:-) :-):-)Ja w sumie tez nie mam.Mam za to mniejszą tolerancję duszności w komunikacji miejskiej i muszę uważać.Ale wiem o co Ci chodzi,bo ja cały czas się zastanawiam czy wszystko jest ok z kropkiem,a wizyta dopiero w środę.
A ja przez 2 tygodnie miałam takie hiper mdłości, że chciałam dosłownie zasnąć i się nie obudzić. Miałam odruchy wymiotne nawet po przełykaniu śliny, płakałam z bezsilności kilka razy. Zresztą ja nie wiem co to było, ale czułam się potwornie, to chyba było coś więcej niż nudności ciążowe, bo nie dało się wstać z łóżka, nawet powietrze mi śmierdziało i miałam ślinotok z obrzydu do wszystkiego i 24h na dobe uczucie jak po struciu się np. alkoholem. Od wczoraj minęło i wracam do żywych, drugi raz czegoś takiego nie zniosę. Ja bym o mdłości nie prosiła, serio nie ma co wywoływać wilka z lasu :)
Dziewczyny, poprosiłam w klinice o dokumentacje do in vitro, a oni, że to ich własność, a w ogóle to nie wiedzą jakich dokumentów chce, bo tam będą ze 2 kartki, stymulacja, wynik bety i w sumie nie wiedzą o co mi chodzi. No cóż, kazali pisać podanie, że potrzebuje tych dokumentów do prowadzenia ciąży, to coś mi dadzą. Tyle.

reklama
Tak za ten dostinex m płacił 59 zł (dwie tabletki:szok: masakra
Dziękuje że pomyślałaś o mnie, dzisiaj ma dzwonić lekarz , to napewno zapytam i z chęcią odkupię.
Myśle że to nie tajemnica A.J invicta Wa-wa
Kiedyś jak nie odebrał telefonu późnym wieczorem w sobotę oddzwonił w niedzielę:)a mój m przyznał mi rację że niepotrzebnie zmienialiśmy
Dzisiaj mi zrobią usg , zobacza jak morfologia i może wypuszczą:-Doby się polepszyło
Nie no co ty, ja ci chetnie oddam. Te leki co wymienilam mialam po hiperce i mi zostaly. Sa kupione w grudniu. Dostinex kazali mi wykupic 2 opakowania po 8 a bralam 14 dni, zostaly dwie tabletki. Jak cos to moge w niedziele podrzucic na Solec jak sie na spacer do miasta wybierzemy albo zapraszam meza po odbior w okolice Ch Targowek, ewentualnie jak bym musiala wyjsc moge zostawic panu na portierni :)
Drogie to cholerstwo i po co ma sie marnowac

Zatoki wyleczyłam irygacja i inhalacja. Gardlo nadal boli. Kaszel noca mnie dusi.
To tak na marginesie...
Beta 240,03 mIU :)
Nie wierze bo zero oznak. . A wczoraj testowalam i nic. Po 30 min pojawila sie bladziuchna kreska.
Zaraz dzwonie do ginekologa.
Dziekuje za kciuki. Mam nadzieje, ze to nie biochemiczna

Dziewczyny cytokiny, a gdyby dr Paśnik-cudotwórca stwierdził, że jednak mam za mało tej dobrej interleukiny to jak się je podnosi? Szczepieniami?

Czyli zawsze to jakiś objaw, których u mnie niewiele [emoji6] wszyscy w koło każą się cieszyć że nie mam mdłości itd. a ja chyba bym chciała, bardziej bym tą upragnioną ciążę czuła [emoji4]

Też tak myślałam, a teraz Bogu dziękuję, że mnie to ominęło :p od początku czuję się super, zero objawów, dopiero po 8 tygodniu jakieś tam minimalne ekscesy żołądkowe i tak jak parę dziewczyn pisało, pobudka o 4 rano standard (a jestem największym śpiochem ever) :-D więc kochana, ciesz się!!!! :-D

reklama
Do góry