reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonili z Ciechocinka. Mamy 6 zarodków,5 jest 4komórkowych,a jeden 2komórkowy. Wszystkie jak na razie klasy A. Jutro,czyli w 3 dobie zamrozimy 2,a resztę będziemy trzymać do 5tej doby. Kurczaki trudno tak podjąć decyzję,ale u nas jest czynnik męski,więc chyba lepiej będzie je trochę dłużej potrzymać niż transferować zarodki,które i tak mogłyby nie mieć szans na rozwój.
To pieknie❤

Napisz chociaż inicjałem albo na priv który to lekarz z której kliniki żeby wiedziec na przyszłość i polecać jak coś :)
Trzymam kciuki!
A, patrzę ze zostało mi 2 sztuki Dostinex (chyba tylko tabletek ma opakowanie w słoiczku a pamietam ze drogie dość) może ci się przyda, mogę podrzucić na ten Solec w weekend. I z 10 sztuk Orgametril
Tak za ten dostinex m płacił 59 zł (dwie tabletki:szok: masakra
Dziękuje że pomyślałaś o mnie, dzisiaj ma dzwonić lekarz , to napewno zapytam i z chęcią odkupię.
Myśle że to nie tajemnica A.J invicta Wa-wa
Kiedyś jak nie odebrał telefonu późnym wieczorem w sobotę oddzwonił w niedzielę:)a mój m przyznał mi rację że niepotrzebnie zmienialiśmy
Dzisiaj mi zrobią usg , zobacza jak morfologia i może wypuszczą:-Doby się polepszyło

Ja pamiętam na początku ciąży właśnie wstawalam o 3.30 przez dluuuuuzszy czas ale dokładnie nie pamiętam :D
Czyli zawsze to jakiś objaw, których u mnie niewiele [emoji6] wszyscy w koło każą się cieszyć że nie mam mdłości itd. a ja chyba bym chciała, bardziej bym tą upragnioną ciążę czuła [emoji4]

Czyli zawsze to jakiś objaw, których u mnie niewiele [emoji6] wszyscy w koło każą się cieszyć że nie mam mdłości itd. a ja chyba bym chciała, bardziej bym tą upragnioną ciążę czuła [emoji4]
U mnie chyba się zaczęły tak 7-8tc ;) więc jeszczr masz czas , spokojnie;) u większości około 8tc :) jeszcze się doczekasz A teraz korzystaj :D teraz mamy 28tc i znowu powróciło tylko bez wymiotow A mega mnie mdli z rana ;)

No właśnie dla mnie takie odstawianie to nowość i zbieram informacje. Chyba będę chciała do tego 34 tygodnia ale zbieram dane kto co mówi i dlaczego ;)

W Ciechocinku mocno biorą pod uwagę immunologię, a heparynę i steryd dają chyba zawsze, profilaktycznie bez żadnych badań.
Ja heparynę miałam do 8 tyg, bo takie miałam zalecenie Pasikonika. Ale nikt nie kazał tych zaleceń pokazać, po prostu powiedziałam że tak mam brać i dostawałam recepty (100%).

W Ciechocinku mocno biorą pod uwagę immunologię, a heparynę i steryd dają chyba zawsze, profilaktycznie bez żadnych badań.
Ja heparynę miałam do 8 tyg, bo takie miałam zalecenie Pasikonika. Ale nikt nie kazał tych zaleceń pokazać, po prostu powiedziałam że tak mam brać i dostawałam recepty (100%).
Steryd nie zawsze . Mnie dopiero dodali przy tym podejściu mimo że prosiłam wcześniej.

reklama
Do góry