Będę trzymalaTyry ry ry w poniedzialek jedziemy po nasze 2 male brzdace
Endo 8mm Estradiol 3715
Zabieramy maluchy na cale 8 miesiecy
reklama
Może to być za wcześnie na wynik, ale to muszą się ekspertki wypowiedzieć bo ja to nowicjusz;-)w sobotę, ale wtedy też kazał mi lekarz podać jeszcze pół ampułki ovitrelle bo podobno sprzyja zagnieżdzeniu - uwierzyłam zrobiłam, a teraz bije się z myślami, kiedy będzie już coś wiadomo
izabella87
Fanka BB :)
Kochane myślicie ze powinnam robić jutro bete ? Jutro 18 dpt
Lekarz się nie odzywa nie wiem co robic
Dzieki Misis [emoji5] czyli ze tak po prpstu zmienil zalecenia. zatem upomne sie powtornie o steryd i heparyne na wizycie 10 dc. Skoro nie mowil o braniu lekow od poczatku cyklu to rozumiem ze bede miec podejscie na cyklu naturalnym?
Jak na naturalnym to po co estrofem? I skoro endo naturalnie słabo rośnie to czemu naturalny?
redferrari
jest za wcześnie - to z całą pewnością zastrzyk, kreseczka jest bardzo blada ledwo widoczna... czekanie mnie wykończy...Może to być za wcześnie na wynik, ale to muszą się ekspertki wypowiedzieć bo ja to nowicjusz;-)
redferrari
ja myślę, że takKochane myślicie ze powinnam robić jutro bete ? Jutro 18 dpt
Czuje to samo. Najgorszy etap.jest za wcześnie - to z całą pewnością zastrzyk, kreseczka jest bardzo blada ledwo widoczna... czekanie mnie wykończy...
Ja myślę że w sobotę bedzie piekny dzien dla Ciebie i meza trzymamDziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?
izabella87
ja myślę, że tak
Boje się ze napisze mi żebym w poniedziałek zrobiła a już nie ma skąd krwi pobierać
reklama
Netiaskitchen
Wcale nie taka blada :-) Dobrze to wygląda :-) :-) :-) Będzie śliczna beta!!!Dziewczynki zrobiłam test, teraz niedawno przed chwilka, bo już nie mogłam wytrzymać, z czystej ciekawości. Jakaś blada kreska jest. Jestem podbudowana troszkę. Oby w sobotę beta to potwierdziła. A wy co myślicie?
Podziel się: