No dokładnie.. w każdej pracy chyba będą gadać.. ja akurat mam bardzo spoko kiero i często szła mi na rękę za co bede jej wdzięczna do końca życia! Ale miałam mniej sympatyczne koleżanki , które gadaly na inne dziewczyny na L4 więc mnie pewnie też nie oszczedzilyW tym kraju nawet chorować nie można. Przecież to jest niedopuszczalne.
reklama
misis188
Fanka BB :)
Kurcze bardzo wysokie te NK maszWszystkie badania (KIR, Cytokiny, Białko C, Białko S, przeciwciała, antykoagulant toczniowy i wiele innych) które robiłam były ok. NK 25,7. Złe były tylko wyniki Allo MLR, ale i to zmieniło się po szczepieniach. Tak jak piszesz... Muszę trafić na ten właściwy zarodek Intralipidów miałam po 2 przy każdym IV.. Jeden przy scratchingu, a drugi przy transferze...
misis188
Umow sie do Pasnika. Screachingu juz mie rob. Oprocz zaleceń Pasnika do transferu wez embrioglue i AHOstatnie szczepienie miałam pod koniec stycznia. Później trzeba było odczekać 3 tygodnie i zrobić badanie. No i znowu na wyniki trzeba było czekać 3 tygodnie. Więc na pewno będę musiała się doszczepić bo podobno działają 3 do 6 miesięcy
Ja jeśli chodzi o pracę też nie mogę złego słowa powiedziec. Też teraz po transferze jestem na zwolnieniu, szefowa o wszystkim wie i jest bardzo wyrozumiała. Ale jak słyszę takie historie to mnie szlag jasny trafia. Bo każdemu jeśli coś się dzieje to się to należy. Co za kraj;-).
No dokładnie.. w każdej pracy chyba będą gadać.. ja akurat mam bardzo spoko kiero i często szła mi na rękę za co bede jej wdzięczna do końca życia! Ale miałam mniej sympatyczne koleżanki , które gadaly na inne dziewczyny na L4 więc mnie pewnie też nie oszczedzily
misis188
Bedzie bardzo bolesna tsk przynajmniej bylo u mnie i nie bedzie to sama krewHej Laski ja was podczytuje ale sie wyciszam troszke. Dzis bylam na becie znowu..dalej jest 343.5 czyli spadla tylko ciut. Czekam na miesiaczke...powiedzcie czy ona bedzie jakas inna? Bardziej bolesna? Lekarz wzial mnie na usg i pokazal mi taka mala "kropeczke" no tyci tyci tyci mowi ze to moze byc pecherzyk ale no nie jest pewny eeeehhh...mam jakies nerwobole bo tak mnie boli lewa strona jakbym ciagle kolke miala.
gosia321
Dalej nic nie dostalas? No to juz jedzie po bandzieKochana tylko ze tutaj chodzi od początku o te zlecenie i wyrwać ciężko dam znac i chyba w ramki sobie je wezmę
NadziejaJest
No martwi mnie to ze ta beta nie spada. To pytanie czy bedzie ta miesiaczka a jesli nie to co? Zabieg? Cholera czlowiek sie tylko martwi. Tez jutro ide na komunie. Niech mnie tylko ktis zapyta kiedy beda dzieci...zabije wzrokiem.Hej, też czekam na miesiaczkę. Już czuję, że będzie na dniach. Za pierwszym razem po cb była trochę bardziej bolesna niż zwykle. W sumie trwała krócej niż zazwyczaj ale za to krew była taka żywo czerwona. Jednak różnie to bywa, kiedyś dziewczyny o tym pisały.
Dość długo Ci się utrzymuje beta. Dzisiaj zrobiłam sobie test, żeby sprawdzić czy kreska blednie i już była dużo bledsza. Jutro idę na komunię, więc pewnie będę miała dodatkowe atrakcje. [emoji856]
NadziejaJest
Ehhhh mam nadzieje ze dam rade do pracy chodzic. No i przerzuce sie na podpaske.Bedzie bardzo bolesna tsk przynajmniej bylo u mnie i nie bedzie to sama krew
Agniecha1508
@NadziejaJest " kochana" nie zabijaj wzrokiem - poprostu podejdź i jeb..jNo martwi mnie to ze ta beta nie spada. To pytanie czy bedzie ta miesiaczka a jesli nie to co? Zabieg? Cholera czlowiek sie tylko martwi. Tez jutro ide na komunie. Niech mnie tylko ktis zapyta kiedy beda dzieci...zabije wzrokiem.
reklama
chlopkers
Hahahahahahahaha zajebista jestes [emoji28] [emoji28] chcialabym zobaczyc jej mine jak to uslyszala [emoji12]Hahaha a moja się mnie chyba boi Kiedyś zaczęła burczeć jak będąc u nich poprosiłam mojego m, żeby mi zrobił kanapkę - powiedziała coś w stylu, że niech se chłop odpocznie, a ja to kanapkę chyba mogłabym se zrobić sama (kobita ogólnie spoko i taka bogobojna, ale dla niej to niewyobrażalne chyba jak chłop może żonie kanapkę zrobić, bo teściu jej niestety jej nie oszczędzał całe życie, więc podejrzewam, że to taka abstrakcja dla niej), więc fuknęłam, żeby mi chłopa nie buntowała, jak ja zapitalam po tyle godzin w robocie to chyba może mi na weekendzie śniadanie zrobić, jak trzeba to i on ma pod nos podane, więc niech się nie wtrąca. Usłyszałam tylko zmieszane "Acha" I spokój
Podziel się: