Hooope86
Fanka BB :)
Przytulam, mocno wirtualnie. Podnieś się i wracaj do walki Kochana [emoji8]I już po wszystkim, beta 48,05.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam, mocno wirtualnie. Podnieś się i wracaj do walki Kochana [emoji8]I już po wszystkim, beta 48,05.
W którym tygodniu jesteś ?
Szkoda mówić po prostu boję się o ten jajnik mam nadzieję że się wchłonie że nie pęknie i będzie dobrze trzeba czekać niestety jak na leki zareaguje jak narazie boli mnie biorę wieczorem czopek i tabletki na wywołanie okresu zobaczymy za ile dni przyjdzie ten okresOby się wchlonela. Moja się nie wchlonela. Jestem w trakcie stymulacji, liczę na dobre jajozbiory ze zdrowego jajnika. Te pobrane z tego w którym jest torbiel będą musiały zostać poddane badaniom dodatkowym.
Nie przejmuj się kierowniczka. Masz do tego prawo. I nie denerwuj się, nic to nie zmieni. To świadczy o niej.
Ja też jestem menadżerem, rozumiem poniekąd jej złość, braki personelu, nawał pracy, ale powinna zrozumieć że L4 to jest niedyspozycja do pracy, której sama sobie w domu nie wydrukowałas. Nigdy żadnemu ze swoich pracowników nie powiedziałam niczego złego, nie traktowała inaczej jak otrzymałam L4. Rękawy zakasam i do roboty. Ale to wszystko zależy od zespołu z jakim pracujesz.
Też miałam czopki, mi nie pomogły [emoji20]Szkoda mówić po prostu boję się o ten jajnik mam nadzieję że się wchłonie że nie pęknie i będzie dobrze trzeba czekać niestety jak na leki zareaguje jak narazie boli mnie biorę wieczorem czopek i tabletki na wywołanie okresu zobaczymy za ile dni przyjdzie ten okres
Czyli Olcia jesteś co i raz to bliżej celu?
A czemu tak Cię bolało? nIe miałaś żadnego znieczulenia?
No troszeczke. Mi na jednego meila wogole nie odpisal. Najwazniejsze zeby wyslal w koncu zalecenia. I daj znac jakie masz leki bo moze bede mogla sie z toba podzielicAle kochana kurwica mnie już strzela tyle czasu dokładnie 12 kwietnia miałam z nim rozmowę i czekam to trochę za długo nie sadzisz
To teraz lez i odpoczywaj ❤❤❤Nigdy nie miałam znieczulenia I było ok A dzisiaj tak bolało że masakra , podobno dlatego tak bolało że było bardzo małe endometrium i bardzo dobrze O to walczyliśmy ponieważ miałam popipy
To teraz lez i odpoczywaj ❤❤❤
A myslalam ze jeszcze masz jakies mrozaki a tu wszystko od poczatku ale wazne ze do przodu :* ❤❤Czesc laseczki
Nie ogarniam Was wszystkich, ale kazdej z osobna zycze wielkiego szczescia, chociaz droga wyboista do niego.
Ja dostalam dzisiaj@ dokladnie 4 tyg po poronieniu, co oznacza mniej wiecej tyle ze wracamy do gry i klinika zaczyna szukac nowej dawczyni. NareszcieGosia, Koniczynko .... do przodu ? Wszystko cacy u was?
SpokoJak było na szcepieniu?