Dlatego jesli tylko szczypanie wroci to od razu to biore tez kiedys mialam przed laparo jak cewnik mialam miec i wyszly jakies bakterie. To chcieli odkazic.@Kurcia - monural mialam przed punkcja bo załapałam tkiego zapalenia pęcherza , ze wyłam z bólu - 3 saszetki i jak ręką odjoł
reklama
misis188
Fanka BB :)
Ja robilam ostatnia bete wbrew temu co mówił dr z uwagi na plamienis iw tedy wartosc byla ponad 9000. Pecherzyk bylo ladnie widac i dr mowi juz nie robic ale przeciez lepiej wiem i potem wrzucam w kalkulator a tam czerwony wykrzyknik ze przyrost za maly i zawal ale poczytalam,uspokoilam sie i bety juz nie robilam. Nie wien po co dr kazal robic bete jak juz zarodek widac, dziewczyna biedna sie tylko niepotrzebnie stresujeNo wlasnie tez mi sie wydaje ze wszedzie spotykalam sie z info ze na dalszym etapie beta juz nie rosnie tak intesywnie jak na poczatku ciazy. Ale nie wiem dokladnie od jakiej wartosci stopuje.
chlopkers
Mam nadzieje ze na wizycie wszystko bedzie dobrze [emoji4]Ja robilam ostatnia bete wbrew temu co mówił dr z uwagi na plamienis iw tedy wartosc byla ponad 9000. Pecherzyk bylo ladnie widac i dr mowi juz nie robic ale przeciez lepiej wiem i potem wrzucam w kalkulator a tam czerwony wykrzyknik ze przyrost za maly i zawal ale poczytalam,uspokoilam sie i bety juz nie robilam. Nie wien po co dr kazal robic bete jak juz zarodek widac, dziewczyna biedna sie tylko niepotrzebnie stresuje
Koniczyna82
Tak, sprawdza się w ciągu 2/3 dni a kalkulator wyliczy ci jaki przyrost średni na 48h. Tylko to czekanie dobijające, pewnie jak bym znała miejsce co robi w niedziele i wynik tez w niedziele to bym się nie wachala. Jak będzie tak ze ewentualnie w niedziele pobiorą a wynik z poniedziałkowymi... to pewnie robiła bym w poniedziałek z rana na cito.Myślicie ze jak zrobię w pon przyrost to będzie ok ? Czy gnać w niedziele ? Lekarz na urlopie
Koniczyna82
Never give up
I to mi się podoba!!!@Never give up - bo qurwa uda sie każdej z Nas !!!
Never give up
Na szczęście wszystko ok, serducho bije jak dzwon , 7t3d, 9.3 mm ma już mały człowiek, więc przyrost prawidłowy. Na pytanie dlaczego miałam robić betę odpowiedzial, że tylko kontrolnie, więc dobrze, że zbyt długo się tym nie miałam czasu martwić. Poza tym Wy na forum jesteście takie mądre i doświadczone, że jak mi napisaliście, żeby się nie przejmować, to się naprawdę uspokoiłam. Dziekuję Wam
reklama
Gratulacje z którego dnia masz betę bo mnie kilka dni tutaj nie było ?I już po wszystkim, beta 48,05.
Podziel się: