reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No wlasnie tez mi sie wydaje ze wszedzie spotykalam sie z info ze na dalszym etapie beta juz nie rosnie tak intesywnie jak na poczatku ciazy. Ale nie wiem dokladnie od jakiej wartosci stopuje.
Ja robilam ostatnia bete wbrew temu co mówił dr z uwagi na plamienis iw tedy wartosc byla ponad 9000. Pecherzyk bylo ladnie widac i dr mowi juz nie robic ale przeciez lepiej wiem i potem wrzucam w kalkulator a tam czerwony wykrzyknik ze przyrost za maly i zawal ale poczytalam,uspokoilam sie i bety juz nie robilam. Nie wien po co dr kazal robic bete jak juz zarodek widac, dziewczyna biedna sie tylko niepotrzebnie stresuje

Ja robilam ostatnia bete wbrew temu co mówił dr z uwagi na plamienis iw tedy wartosc byla ponad 9000. Pecherzyk bylo ladnie widac i dr mowi juz nie robic ale przeciez lepiej wiem i potem wrzucam w kalkulator a tam czerwony wykrzyknik ze przyrost za maly i zawal ale poczytalam,uspokoilam sie i bety juz nie robilam. Nie wien po co dr kazal robic bete jak juz zarodek widac, dziewczyna biedna sie tylko niepotrzebnie stresuje
Mam nadzieje ze na wizycie wszystko bedzie dobrze [emoji4]

Myślicie ze jak zrobię w pon przyrost to będzie ok ? Czy gnać w niedziele ? Lekarz na urlopie :(:(
Tak, sprawdza się w ciągu 2/3 dni a kalkulator wyliczy ci jaki przyrost średni na 48h. Tylko to czekanie dobijające, pewnie jak bym znała miejsce co robi w niedziele i wynik tez w niedziele to bym się nie wachala. Jak będzie tak ze ewentualnie w niedziele pobiorą a wynik z poniedziałkowymi... to pewnie robiła bym w poniedziałek z rana na cito.

Na szczęście wszystko ok, serducho bije jak dzwon :), 7t3d, 9.3 mm ma już mały człowiek, więc przyrost prawidłowy. Na pytanie dlaczego miałam robić betę odpowiedzial, że tylko kontrolnie, więc dobrze, że zbyt długo się tym nie miałam czasu martwić. Poza tym Wy na forum jesteście takie mądre i doświadczone, że jak mi napisaliście, żeby się nie przejmować, to się naprawdę uspokoiłam. Dziekuję Wam :biggrin2::-) :):wink:

reklama
Do góry