reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Eh... :(:(
Co by nie bylo i czyja pula genowa by tam nie byla to słodkie rozowe pupaski tez beda Twojego meza. I to z milosci wyhodowanej w sercu a nie w spirali DNA.
Wiem ale jest mi przykro, że już 5 zarodków nas opuściło. Byłam taka zadowolona, że mamy tyle mrożaczków a zostały tylko dwa. Po prostu rozpacz mnie ogarnia. :(

reklama
Miałam takie dwa dni, że NIC trochę się stresowałam, ale miałam zaraz wizytę i okazało się, że młoda tak się ustawiła, że nie mogłam jej czuć :-D za to na pęcherzu czuję ja w sumie od bardzo długiego czasu, ale to było nieświadome :p myślałam, że tak NAGLE chce mi się siku, bo tak bywa :-D a po prostu moje dziecię uwielbia skakać po nim heh
Tez mam atak na pecherz co dwa trzy dni. czuje jak mi po nim stuka a jak do tego jest pelny to jakby mnie ktos pradem razil. ile razy siedze i sie smieje sama do siebie a maz ze co mi tak radosnie to mu mowie ze synek mi pecherz atakuje a moj m smutna mina i tekst ze to musi byc nieziemskie uczucie.... teraz jeszcze tak... zobaczymy czy jak w 9 mcu bedzie mi gacie osikane sciagal z tylka to tez bedzie sie nieziemsko czul :D

reklama
Ja ostatnia mierzylam w 16 dpt .Czekamy na dobre wiadomości po wizycie
Mi też wlasnie nie kazał na razie robić...hmm,wizyta za jakieś 2 tygodnie,ale znając siebie to pewnie zrobię z ciekawości.Ostatni pomiar jak na razie to z 23dpt 23940.Daj znać jak tam po wizycie:-) Ciekawe ile Twój kropek urósł :-)

Do góry