Justin87
Fanka BB :)
@NadziejaJest Miałam właśnie do Ciebie pisać. Bardzo mi przykro. Życie jest niesprawiedliwe. Jeszcze będzie pięknie zobaczysz. :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale moim.zdaniem homocysteine daruj mezowi tylko u siebie zbadajDzięki. :* dzięki Wam ogarnęłam się, że mąż nie miał badanej d3 ani homocysteiny. Musimy to sprawdzić w takim razie.
Ok. jadę właśnie do kliniki.Ale moim.zdaniem homocysteine daruj mezowi tylko u siebie zbadaj
Bardzo mi przykro, trzymam kciuki za szybkie zakończenie tego etapu.U mnie juz koniec zludzeń, koniec nadzieji wszystko sie skonczyło. Moja beta z dzis 19dpt 344, w 16 dpt bylo 216. Odstawiam leki. Tylko co dalej? Na usg nic nie widac. I co jak ta beta dalej bedzie rosla? No cholera kazal mi sie obserwowac i znowu na usg przyjsc w sobote. Juz bym chciala na chwile zapomniec o tych lekarzach o tym wszystkim!!! Po co to w ogole drgnelo...
Fajne te chłopaki [emoji173] [emoji7] [emoji779] [emoji779]Kochane. Badanie wyszło bardzo dobre. Dzieci zdrowe na poprzednim badaniu wyszło, że będą dziewczynki. Więc wszyscy znajomi dawali ubranka po swoich (w naszym obrębie same dziewczynki). Wyszło juz tego dwie torby ruskie, tak wielkie
A to chłopcy. 20 tydzień i 2 dzień. Ważą 416 i 431.
Po tym krwiak u, co był - wielka ulga, że są całe, zdrowe ♡♡
Ciechocinek nie poleca mrozenia plemników z biopsji - nam zdecydowanie odradzali .Jak się nazywa badanie, które sprawdza homocysteinę?
Mam też pytanko, teraz jak weźmiemy dwa zarodki i się uda (pozytywne myślenie ) to chciałabym, żeby mój mąż zamroził plemniki, ewentualnie, żeby zrobić biopsję i zamrozić plemniki. Obawiam się, że w jego wieku i sytuacji, niedługo może nie być zadnych plemników. I tu moje pytanie, w której klinice zrobiliby to najlepiej? Czy Ciechocinek będzie w porządku? Jakie macie doświadczenia?
Ja Cię proszę nie panikuj,zobaczysz co Ci urolog powie.O jeeezu. Ja mam 5-7mm.
Oficjalnie wlaczam tryb paniki.
No wiem, że invimed jest za ale ja już tam nie bardzo bym chciała.Ciechocinek nie poleca mrozenia plemników z biopsji - nam zdecydowanie odradzali .
InviMed ma już odmienne zdanie i jest za .
I bądź tu człowieku mądry ...
Justynko, ale wieksOsc z tych badaninnych musi byc robiona na czczo, wiec nie wiem ile zrobis. Na pewno homocysteina po lekkostrawnej diecie dzien wczesniej i mon 12godz poscie. Aptt tez raczej na czczo. Witaminy ipt rowniez najlepiej oznaczac na czczo i w ogole na 2-3 dni odstawic suplementy, zeby wynik byl miarodajny. Tazke dzis chyba juz lipa bedzie.Ok. jadę właśnie do kliniki.
Jakie badanie jeszcze proponujecie? Jak już będę kłuta, to chociaż żeby miało to sens.
Ach, jeszcze to APTT sobie zrobię.
Nadzieja umiera ostatnia. Przynajmniej wiesz, ze walczylas do konca. Ale kochana tez wiesz, ze potrafisz zajsc w ciaze, a to tez duzo. Teraz tylko trzeba pokombinowac jak donosic :/U mnie juz koniec zludzeń, koniec nadzieji wszystko sie skonczyło. Moja beta z dzis 19dpt 344, w 16 dpt bylo 216. Odstawiam leki. Tylko co dalej? Na usg nic nie widac. I co jak ta beta dalej bedzie rosla? No cholera kazal mi sie obserwowac i znowu na usg przyjsc w sobote. Juz bym chciala na chwile zapomniec o tych lekarzach o tym wszystkim!!! Po co to w ogole drgnelo...