marzycielka81
Fanka BB :)
NadziejaJest przykro mi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteście niezawodne. Dobra, to jadę na tę ostatnią betę i muszę rozpisać porządny plan działania. Ta myśl dodaje mi siły. Nie może być tak, że nie ma przyczyny i że się nie uda. Nie dam się. [emoji41]Justynko, ale wieksOsc z tych badaninnych musi byc robiona na czczo, wiec nie wiem ile zrobis. Na pewno homocysteina po lekkostrawnej diecie dzien wczesniej i mon 12godz poscie. Aptt tez raczej na czczo. Witaminy ipt rowniez najlepiej oznaczac na czczo i w ogole na 2-3 dni odstawic suplementy, zeby wynik byl miarodajny. Tazke dzis chyba juz lipa bedzie.
Mysle ze nie, ze wystarczy. Ale kto wie czy mnie nie przycisnie. Juz wiem ze w Diagnostyce w szpitalu Bielanskim wynik w 2hDziękuję.
Jak się czujesz? Jutro kolejna weryfikacja?
Iskra nadziei zawsze jeszcze sie tli, ale warto obmyslac juz ewentualny nowy plan, bo moze uda sie szybciej cos pozalatwiac a wynik bedziesz miala jeszcze dzisiaj?Jesteście niezawodne. Dobra, to jadę na tę ostatnią betę i muszę rozpisać porządny plan działania. Ta myśl dodaje mi siły. Nie może być tak, że nie ma przyczyny i że się nie uda. Nie dam się. [emoji41]
To są już objawy ciążowe a później przychodzi okres spania na stojąco. Przynajmniej ja tak miałam ale zaczęło się od wolniejszego myślenia. Jakkolwiek później się odmieniło i śmiałam się, że mam dwa mózgi. Byłam wtedy na studiach, które wymagają pamięciówki, to był najlepszy czas w okresie studiów i nauki.Mysle ze nie, ze wystarczy. Ale kto wie czy mnie nie przycisnie. Juz wiem ze w Diagnostyce w szpitalu Bielanskim wynik w 2h
We wtorek ide do Medicowerovego gina moze mi poszuka pecherzyka. Serduszkowe w Novum 30 maj. Czuje sie oki tylko jakby za wolno mysle i dzialam w ogole. :*
Zapewne jutro ale już nie liczę na cud. Za to mąż liczy. Staram się go stopować ale jak widać, to człowiek wielkiej wiary.Iskra nadziei zawsze jeszcze sie tli, ale warto obmyslac juz ewentualny nowy plan, bo moze uda sie szybciej cos pozalatwiac a wynik bedziesz miala jeszcze dzisiaj?
Może te słabsze z wyglądu, np z feagZastanawiam się czy takie słabsze że względu na czynnik męski mają większe szanse na przetrwanie w macicy, w sytuacji gdy w warunkach laboratoryjnych przestają się rozwijać.
Te słabsze z wyglądu ( z fragmentacją) raczej tak, bo jak zarodek wygląda z dnia na dzień gorzej toZastanawiam się czy takie słabsze że względu na czynnik męski mają większe szanse na przetrwanie w macicy, w sytuacji gdy w warunkach laboratoryjnych przestają się rozwijać.
Mi Pani embriolog powiedziała, że nie wie na jakim etapie się zatrzymały, jakby się rozpadły, bo ona nie wie ile komórek miały. To szybka rozmowa pezez tel. była i trudno było czegokolwiek się dowiedzieć, dlatego teraz nie wyjdę z tej kliniki bez dokumentacji, bo serio dziwi mnie brak nawet jednego papierka z in vitro.To dziwne.U nas sterta dokumnetacji w teczce,a jesli chodzi o zarodki,to konkretnie jest podany ich rozwój.U nas zapladniane bylo 10 komórek,7 zarodków dotrwalo do stadium blastocysty i zostalo zamrożonych.3 niestety zatrzymaly się w rozwoju.Dodatkowo jest informacja w jkaich depozytach sa mrozaczki (dokladny numer jakim oznaczona jest proboweczka).Nie wiem tylko czy dobrze zrobiliśmy,ze dodatkowo zdecydowaliśmy sie zamrozić tez komorki jajowe,ktorych juz nie moglismy zaplodnic (czyli 3 szt).
W marcu miałam pobierane wymazy i teraz we wtorek też lekarka pobrała. Z moczu posiew robię co dwa tygodnie i czysto, nawet ogólnie bakterii z moczu się pozbyłam. Nic mnie nie boli, szczypie, swędzi, nie dolega... Wszystkie inne wyniki w normie
A nie masz tam witaminy D?