adansonia
Fanka BB :)
Chcą mieć cała klinikę też w krk kiedy nie wiem ale na pewno pod koniec rokuBardzo dobrze. Ale pewno zabiegi w Katowicach. Kiedy startuja?? Ciechocinek sie rozrasta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcą mieć cała klinikę też w krk kiedy nie wiem ale na pewno pod koniec rokuBardzo dobrze. Ale pewno zabiegi w Katowicach. Kiedy startuja?? Ciechocinek sie rozrasta
Akurat mam urlop i 25 cZerwca ok.Dzwoń wieczorami -między 18-19 ...oni zawsze o tej porze potwierdzają wizyty ,więc jak ktoś odmówi to może wskoczysz wcześniej
Lepszego prezentu żadna z nas nie może sobie wymarzyć, jakby coś to możemy podrzucić trochę karpia i pierogów na porodówkęCześć Ciotki
Mam już prawie 3 cm i jestem małym/łą wiercipiętą
Z brzucha mamy wychodzę 19 grudnia.
Świetny prezent pod choinkę, co nie ?
Zobacz załącznik 857539
Już się doczekać nie mogę ruchów dziecka, ciągle się zastanawiam jakie to uczucie a Ty jak kochana jutro betujesz jeszcze? Potem Paśnik czy wcześniej do kliniki do naszej Dr na konsultacjeNie dziwię się. Na razie ciesz się ciążą, to piękny czas. Niedługo będziesz czuła ruchy a później będziesz miała tańczący brzuch, to są niesamowite chwile. [emoji7][emoji7][emoji7]
Kochana czesto jesr tak ze ten piekny zarodek się nie implantuje a ten niby brzydki daje ciaze wiec uszy fo gory❤Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu?
Miałam jechać dzisiaj do naszej dr ale nie mam jeszcze @, więc byłaby rozmowa o niczym. Jutro jadę na betę, zobaczę co tam się posunęło do przodu czy może już w odwrocie. Paśnik w czerwcu jakby co.Już się doczekać nie mogę ruchów dziecka, ciągle się zastanawiam jakie to uczucie a Ty jak kochana jutro betujesz jeszcze? Potem Paśnik czy wcześniej do kliniki do naszej Dr na konsultacje
Karmenko przestań analizować te liczby, niestety nawet te najlepiej oznaczone nie są miarą sukcesu. Poczytaj to forum czasami dziewczyny mają piękne blastki i ciąży brak a czasami ze średnich piękne ciąże. Masz 4 zarodki i z tego należy się cieszyć to 4 szanse, ile masz lat? W tym całym biznesie myślę że wiek odgrywa zdecydowaną rolę. Aczkolwiek cały czas czekam jak moja MŁODSZA koleżanka Murawa ruszy i poprawi te cholerne statystykiCzy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu?