reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny, wysyłam ku przestrodze dwa testy z dzisiaj - obydwa są to bobo testy. Ten, który jest negatywny powinien pokazywać ciążę przy becie 10 mlU/ml a ten na dole przy becie 25 mlU/ml. Innymi słowy, jednak oszukańce a jak już któraś chce sprawdzić betę, to najlepiej tej drugi bobo test. Chciałam sprawdzić, czy beta mi spadła, bo mam bóle okresowe. Jeśli pamiętacie, to ten bobo o czułości 25 był u mnie pozytywny nawet przy minimalnej becie ale wtedy to był bladzioch a dzisiaj porządny róż. To tyle w temacie sikańców nawet tego samego producenta. ;)
Screenshot_20180516-203135.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180516-203135.jpg
    Screenshot_20180516-203135.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 454
Ja jakaś nieprzytomna jestem od paru dni. Nie wiem czy to od napięcia czy od progesteronu ale chodze jak oszołomiona i są chwile ze np nie mogę czytać ze zrozumieniem. Idzie weekend muszę odpocząć, głowę przewietrzyć. W piątek mam 5 okrąglutka rocznice ślubu..

Dziękuje za wszystkie kciuki.
A dziś 25 progesteron (z 19,8 dwa dni temu) Ja zawsze mierze o tej samej porze, na czczo, nie pijąc wczesńiej za duzo żeby zminimalizować wachniecia.

Cześć Dziewczyny, wysyłam ku przestrodze dwa testy z dzisiaj - obydwa są to bobo testy. Ten, który jest negatywny powinien pokazywać ciążę przy becie 10 mlU/ml a ten na dole przy becie 25 mlU/ml. Innymi słowy, jednak oszukańce a jak już któraś chce sprawdzić betę, to najlepiej tej drugi bobo test. Chciałam sprawdzić, czy beta mi spadła, bo mam bóle okresowe. Jeśli pamiętacie, to ten bobo o czułości 25 był u mnie pozytywny nawet przy minimalnej becie ale wtedy to był bladzioch a dzisiaj porządny róż. To tyle w temacie sikańców nawet tego samego producenta. ;)Zobacz załącznik 857613

U mnie było dokładnie to samo, a te niebieskie kupiłam na Allegro i to dużo sztuk. Największy błąd, są do kitu.

Czy któraś z Was mogłaby mi podpowiedzieć czy mamy jakieś szanse odnośnie mojego wcześniejszego postu? :(
Na tym forum bylo mnustwo szczesliwych chwil przy takich zarodkach niektore sa juz na swiecie. A zarodki nie sa az takie tragiczne. Pozatym te ktore wedlug klasyfikacji wygladaja gorzej bardzo czesto maja w sobie wiekszy potencjal.

Dziś czujemy się bezsilni. Dwie procedury trzy transfery...
Mój mąż jest bardzo rozgoryczony tą sytuacją. Na pewno przerwa będzie. Zobaczymy co później. Na razie zaplanujemy jakiś reset jakieś porządne wakacje żeby odreagować.
Rozumiem Cię doskonale. Mnie trzyma myśl, że w lipcu jedziemy na wakacje. Tak więc bez względu na wszystko słońce nastroi mnie pozytywnie. Trzymaj się ciepło. :*

reklama
Do góry